Leefstijl inspiratie, Wenske Pasman, voorkom dat je energie opraakt

Zo voorkom je dat jouw energie opraakt.

Wist je dat je gemiddeld 221 keer per dag op je mobiel kijkt? In deze video moedig ik je aan om het zelfde te doen met je lijf. Want;

zorgen voor je eigen energie is net zo eenvoudig als het voorkomen dat de batterij van je telefoon helemaal leeg raakt.

 

Wanneer je de video hebt bekeken, ben ik benieuwd naar je reactie! Hoe vaak check je de batterij van je mobiel? En hoe vaak die van jezelf?

Laat het weten! Je krijgt altijd antwoord van mij terug en jouw verhaal is waardevolle inspiratie voor anderen.

Met plezier & waardering,
Wenske Pasman, LeefstijlCoach, schrijver Jouw Leefstijl Formule

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

2 Comments

  1. Mooi gezegd!! Toevallig heb ik laatst van een vriendin een reserve battery-pack gekregen zodat ik mijn telefoon toch kan opladen als ik bijvoorbeeld onderweg ben.
    Nu zit ik onmiddellijk te denken hoe zo’n reserve battery-pack er voor mij persoonlijk uit zou kunnen zien; fijne muziek op de mobiel + oordopjes, water (!). En natuurlijk iets lekkers en gezonds om te eten, want als ik onderweg ben kom je echt alleen maar snack zooi tegen. Wat ik me nu realiseer dat er nog bij kan, is de ruimte op zo’n dag om even te zitten en m’n ogen dicht te doen. Ha! Mooi pakketje zo! Dank je wel!

    • Wenske Pasman

      Hi lieve Nina. Graag gedaan en jij bedankt voor je reactie! Gaaf om te lezen hoe je verder borduurt op het batterij-idee. Altijd goed om een reserve pack als back-up te hebben!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.