Versterk Je Kracht

Stap in deze 6-weekse coachingsserie en krijg een stevige basis voor constante energie en meer ruimte voor de leuke dingen in jouw leven.

Wil je weten hoe jij je dagen zo indeelt dat je toekomt aan wat belangrijk is en ruimte overhoudt voor jezelf?

 • Geniet je van een dynamisch leven wat nooit saai is maar verlang je naar meer structuur als stabiele basis?
 • Heb jij de boel best goed op orde maar voelt het vaak alsof je tegen de wind in fietst en mis je een zeker flow in je dagelijks leven?
 • Leef je bewust maar word je nog geregeld overvallen door vermoeidheid?
 • Ben je druk met regelen en organiseren maar is er steeds te weining ruimte voor de dingen die écht belangrijk zijn voor jou?

Je bent allang niet meer zo moe als je wel bent geweest maar het is ook niet dat jij je nu super energiek voelt.

 

Dat kan beter en daar wil ik je bij helpen.

Deze coachingsserie is gemaakt voor jou, speciaal als je voelt dat je energieniveau en dagindeling beter kan maar ervaart dat een schema of planning hierbij niet werkt.

De oplossing is niet zozeer dat je naar de beschikbare tijd kijkt. Maar ziet wat de beschikbaarheid van jouw energie is gedurende je dag.

Met de kennis en coaching die ik je geef ga je de de structuur van jouw ideale dag herkennen, passend bij je energie en verplichtingen.

We zoomen in op jouw tijdbesteding, de inspanning die de verschillende werkzaamheden van je vragen, je energie dips en de juiste verdeling van je dagelijkse routine.

Door jou volledig centraal te zetten komen we tot inzichten en oplossingen die je op het lijf zijn geschreven en moeiteloos voor je werken.

Hierdoor weet je hoe je jouw dagen soepel laat verlopen, ga je efficiënter om met je tijd en heb je aan het einde van een dag energie over.

Kernpunten Versterk Je Kracht

Je presteert het beste wanneer je lekker in je vel zit en over een flinke dosis energie beschikt. Andersom werkt het net zo.

Versterk Je Kracht geeft je exact wat je moet begrijpen, weten en doen om je energie optimaal te benutten en je dagen zo te organiseren dat je aan het einde van je dag met een voldaan gevoel op de bank kunt zitten.

 • Je leert hoe jij je op een heel praktische manier goed voor jezelf en je energie zorgt
 • Ik help je bij het uittekenen van jouw meest ideale dagindeling in lijn met je leefritme waardoor je een duidelijke 'blueprint' hebt voor je agenda
 • We inventariseren jouw persoonlijke voorkeuren en nemen deze mee in de uitwerking zodat alles wat we bespreken ook echt bij jou en je manier van leven past (en geen one size fitts all onzin is)
De coachsessie die ik met Wenske heb mogen doen was echt top. Tijdens de sessie heb ik inzicht gekregen in mijn eigen ritme door de dag heen. Klinkt misschien gek maar ik had dat niet eerder zo bekeken en het heeft me nu inzicht gegeven in wanneer ik het effectiefst iets kan doen. Hoe ik makkelijker mijn energie zo kan inzetten op momenten dat het leidt tot de meeste effectiviteit.
Wenske bedankt voor je energie, enthousiasme en het prettige gesprek! Ik kan het iedereen aanraden.
SamClicker instructrice, opleider en auteur

Hoe het praktisch werkt

 • Je krijgt persoonlijke support van mij als supervrouwencoach gedurende zes weken
 • We spreken elkaar voor twee individuele coachingssessies; 1x 120 minuten en 1x 60 minuten
 • De sessies plannen we bij het boeken van de serie direct in en vinden plaats in Doetinchem of Zutphen
 • De serie wordt afgerond met een follow up sessie via skype of telefoon

Wat je niet krijgt

Verwacht geen vaste tijdsplanning of copy-paste dagindelingen. Ik geef ook geen advies over energieverhogende voedingsproducten of andere soorten energie -bevorderaars.

 

Het leven is voortdurend in beweging en zo ook jouw energie.

Versterk Je Kracht geeft je de zelfkennis om mee te bewegen zonder jezelf te verliezen en heldere keuzes te maken ten gunste van je eigen energie en tijd.

Investering

Versterk Je Kracht is een individuele coachingsserie waarmee je de laatste vermoeidheid doorbreekt en een stabiele basis krijgt voor constante energie en meer vrije tijd.

 

De investering hiervoor is €230,- inclusief btw

Het resultaat van deze 6-weekse Versterk Je Kracht coachingsserie

 • Je beschikt over een realistische basis structuur voor jouw ideale dagdeling
 • Je ervaart meer begrip en compassie voor je lichaam en jezelf
 • Je weet je energie en tijd bewuster en effectiever te gebruiken
 • Je voelt je energieker en hebt meer ruimte voor voor de leuke dingen in je leven

Versterk Je Kracht legt een stevige basis onder je zelfkennis en je energie. Waardoor jij je energieker voelt en meer ruimte hebt voor de leuke dingen in je leven.

Gun jezelf deze boost!

Ben jij die aanpakker die een korte en krachtige coachingsserie wil om je energieniveau te optimaliseren? Ik kijk erna uit om met je te werken! Neem contact met me op als je aan de slag wilt en Versterk Je Kracht wilt boeken.

contact

PS.

Heb je al een workshop bij mij gevolgd?

Helemaal super! We gaan dan direct verder met de informatie die je uit deze workshop hebt gekregen om de vertaling naar je persoonlijke situatie te maken.

Deze coachingsserie is niet voor jou;

Door de korte begeleidingsduur en de intensiviteit van de gesprekken is deze serie niet geschikt als je je erg overprikkeld voelt of nog oververmoeid/ burn-out bent. De begeleiding van het support programma sluit dan beter bij je aan.

Zijn je vragen nog niet voldoende beantwoord of wil je eerst eens mijn werkwijze ervaren?

Stel je vraag in een berichtje of boek een gratis powersessie. Samen kunnen we kijken en ervaren of deze serie aansluit bij je behoeften en of wij de juiste klik hebben om aan de slag te gaan.