Leefstijl inspiratie, supervrouw, Wenske Pasman, supervrouwencoach

Als supervrouw ga je door muren. Maar het kan ook makkelijker

Jij bent een supervrouw

Je werkt, krijgt vieze handen, breekt muren en verzet bergen omdat er belangrijkere dingen zijn.

Je klaagt niet, bent vriendelijke, begripvol en houd van wat je doet.

Alleen de laatste tijd loop je wel heel vaak tegen de muur. Dezelfde ook. Hij staat letterlijk dwars op het pad waarmee jij je doel wilt bereiken. Als supervrouw geef je niet zomaar op. Maar het frustreert je om deze muur steeds opnieuw te moeten doorbreken. Het kost veel van je energie en kracht waardoor je nu geïrriteerd reageert op kleine futiliteiten.

Ergens probeer je iets te forceren wat op deze manier niet wil ontstaan en misschien is het tijd om eens anders naar dit obstakel te kijken. Om niet meteen de strijd aan te gaan en eerst te ervaren waar die muur nu voor staat. Letterlijk en figuurlijk. Dat betekent niet dat jij je doel verloochent. Het is een kans die je gebruikt om de weg ernaar toe een ander vervolg te geven.

Het kan makkelijker

Staar je niet blind op die muur maar benader haar met de open blik van nieuwsgierigheid.

Kijk eens langs de muur op. Links en rechts.
Draai je eens om.

Misschien is dit een duidelijk aanwijzing dat je iets anders mag doen. Dan hoef je je energie niet te verspillen aan het doorbreken, beklimmen of afbreken van de muur. En is de muur juist de geleiding in een richting die je moeiteloos brengt waar jij naartoe wilt.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.