prioriteiten stellen en je hart volgen, Wenske Pasman, leefstijl inspiratie

Prioriteiten stellen en je hart volgen. Je hebt ze beide nodig.

Als jij je hart wilt volgen, moet je prioriteiten stellen.

Iemand vroeg mij naar mijn visie op het stellen van prioriteiten vs het volgen van je hart. Met alle zaken rond de boeklancering van Jouw Leefstijl Formule, het moederschap en een huishouden, weet ik inmiddels het nodige van je hart volgen en prioriteiten stellen.

Je hebt ze allebei nodig. Prioriteiten helpen je om keuzes te maken. En die keuzes die maak je voor de dingen die jouw aan het hart gaan.

Boek vs huishouden? Echt wel mijn boek! De rest valt er als vanzelf tussen.

Als jij je energiek wilt blijven voelen en in je flow wilt blijven dan kies je voor de dingen waar je hart blij van wordt. En daar moet je wel degelijk prioriteit aanstellen anders raakt je hartsverlangen onder gesneeuwd in de realiteit van alledag.

 

 

Wanneer je tijd hebt gehad om de video te bekijken, ben ik benieuwd naar je reactie! Wat gaat jouw echt aan het hart en vind jij belangrijk in jouw leven? En hoe lukt het jou daar prioriteit aan te geven boven alle andere zaken in je leven?

Deel je ervaring onder dit blog of op facebook. Je krijgt altijd antwoord van mij terug en jouw verhaal is waardevolle inspiratie voor anderen.

 

Met plezier & waardering,

Wenske Pasman

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.