Hey! Ik ben Wenske Pasman

Als kind was ik een kleine supergirl die de wereld wilde redden. Ik verzorgde vleugellamme duiven, protesteerde tegen verkorting van pauzetijden, klom in bomen en sprong in de bres voor het zieligste kindje van de klas.

Wat ik echt wilde, was een wereld waar iedereen blij van werd.

Mijn manier van hard werken, goed willen doen, kritisch zijn én bijdragen aan verbetering, werkte lang prima. Maar uiteindelijk kostte het me een flinke confrontatie met mijn eigen grenzen voordat ik leerde dat ik het niet allemaal zelf hoef te doen.

Wenske Pasman, Doetinchem, Supergirl

De geboorte van onze prachtige zoon was de trigger waardoor dingen gingen veranderde. Het gewicht van de verantwoording en de bak met emoties die ik erbij kreeg was overweldigend en bracht me uit balans. Toch deed ik wat ik het beste kan; schouders eronder, niet zeuren en stug doorgaan op de bekende weg.

 

Door de burn-out in 2010 werd het me pijnlijk duidelijk dat mijn pogingen om alles goed te blijven doen, niet werkten. Ik voelde me gefrustreerd, eindeloos verdrietig en compleet uitgeput. Twijfelde bij elke keuze die ik wilde maken en reageerde snibbig op alles en iedereen.

 

Toen besefte ik dat ik mijn houding moest veranderen. Mijn denken aanpassen aan de nieuwe levensfase waarin ik zat. En dringend mijn prioriteiten moest bijstellen aan de hoeveelheid tijd en energie die ik werkelijk had. Ik stopte met mijn baan en raadpleegde therapeuten, psycholoog en guru’s. Vroeg hulp bij het opruimen van persoonlijke ballast uit het verleden. Las oude literatuur en volgde nieuwe studies.

Wenske Pasman, supervrouwencoach, coach, coaching

Moeder, vrouw, changemaker en coach

Nu voel ik me meer ontspannen dan ooit. Als moeder en zelfstandig ondernemende coach heb ik dagelijks genoeg te doen. Maar ik maak me niet meer druk om planning of ‘hoe het hoort’. Ik zorg goed voor mezelf, doe wat gedaan moet worden, heb genoeg energie en focus voor mijn werk en geniet elke dag van ons ondernemende gezinsleven.

 

Dit leven heb ik niet gekregen door het beter managen van mijn tijd, het efficiënter hoog houden van alle zogenaamde ballen, het volgen van de laatste health hypes of een mindful uurtje eens in de week. Het is ontstaan doordat ik trouw blijf aan mezelf, duidelijke keuzes maak en doe wat voor mij het beste werkt.

Ik denk dat het een manier van leven is, een soort levenskunst filosofie. En misschien ben ik wel meer een life designer, dan een coach.

Wat je van mij – als coach en mens – kunt verwacht

De combinatie van levenservaring, intuïtie, kennis en pragmatisme vormen mijn kracht om snel tot de essentie van je vragen en bruikbare oplossingen te komen.

 

Goed voor jezelf zorgen is makkelijk, als je herkent wat jij nodig hebt om je goed te voelen en daar voor gaat staan.

Ik heb een broertje dood aan standaard adviezen, doen wat gebruikelijk is of kant en klare oplossingen. Want het is veel belangrijker dat je je eigen antwoorden pakt en praktische oplossingen krijgt die voor jou werken.

Ik ben spontaan, eerlijk en direct

Soms sociaal compleet onhandig maar met de beste bedoelingen.

Eten doe ik als een bouwvakker en vloeken als een bootwerken. En met beide kom ik meestal goed weg.

Ik ben getrouwd met mijn jeugdliefde en trotse moeder van onze zoon. Samen ondernemen we kleine en grote avonturen.

Ik voel nog steeds de diepe drive om de wereld te verbeteren. Liefdevoller en rechtvaardiger te maken.

 

en dat brengt me bij jou

Met de gratis content die ik deel, mijn boek en de coaching die ik bied, wil ik je helpen beter voor jezelf te zorgen en je leven leuker en makkelijker te maken.

 

Ik geloof dat jij een heuse supervrouw bent

Je zorgt, je rent en je vliegt. Jij geeft enorm veel aan iedereen en maakt op die manier de wereld om je heen een stukje liefdevoller en mooier.

En ik ben er om je te helpen meer energie, rust en plezier te krijgen voor jezelf. Zodat jij je voelt als de bewuste, sterke vrouw die je bent en volop geniet van je leven.

Met plezier & waardering,

Wenske Pasman, supervrouwencoach

Ben je er klaar voor vorm te geven aan je fijnste leven?

 

Wil je met mij aan de slag als jouw coach en life designer? Boek dan een gratis PEPtalk met mij! We maken kennis met elkaar én ik help je direct op weg met de eerste handvatten voor meer rust.

Kennismaken in een PEPtalk
Haar rust stelde mij op m’n gemak. Het nodigde me uit om mezelf te zijn en van daaruit te vertellen waar ik graag aan wilde werken. Vanuit een puurheid en empathie en toch professioneel zat Wenske tegenover mij, wat ik zelden eerder zo heb gezien bij anderen. Dat vond ik echt bijzonder. Wenske nam rustig de tijd om in enkele minuten tot de kern van mijn hulpvraag te komen en er van daaruit samen naar te kijken.

Welk thema of probleem ook maar een rol speelt in iemands leven, bij Wenske kan en mag alles aanbod komen. In korte tijd kan Wenske tot de kern komen en tips en handvatten meegeven waarmee je echt verder kan.

NettieQigong docente
Enige tijd geleden heb ik deel genomen aan een sessie bij Wenske. Wat een ervaring.. na die tijd is de knop omgegaan.. nu ik mijn dagelijkse bezigheden anders in deel hou ik geregeld een momentje voor mijzelf over, heerlijk! Ook mijn voedingspatroon is verandert en ben ik al ruim 12 kilo kwijt.. de sessie is echt een aanrader voor iedereen.. we leven in een wereld waar alles moet en gehaast rennen en vliegen tussen werk thuis kinderen sport vrienden en andere verplichtingen.. door de sessie bij Wenske te hebben gevolgd is mijn knop omgegaan..

Dusssss.. twijfel je? Gewoon gaan! Het geeft rust ruimte overzicht en je kijkt er weer met een frisse blik tegen aan...

Dankjewel Wenske!

Wilma Nieuwenhuis

Bewaren