Words by Wenske, Podcast

Ontspannen in de onbekende uitkomst van mogelijkheden

 

Soms moet je iets doen voorbij alles wat je kunt bedenken

Je switcht van baan omdat je hart dat ingeeft. Je gaat opnieuw studeren ook al is het jaren geleden dat je in de schoolbanken zat. Of, zoals in mijn geval, je besluit samen met je gezin te emigreren omdat dat ergens diep vanbinnen als het meest kloppende voelt om te doen.

Er is geen duidelijk plan. Geen opsomming van logische redenen. Maar je voelt een grotere kracht die je in deze richting stuurt welke je niet rationeel kunt verklaren.

Hoe ga je dan om met de woelige onrust die een verandering geeft? Hoe blijf je ontspannen in de onbekende uitkomst van deze nieuwe mogelijkheden? En op welke manier kun je steeds de terugkoppeling maken naar jezelf en naar jouw behoeften?

Words by Wenske

Ep 1 Ontspannen in de onbekende uitkomst van mogelijkheden

In deze eerste episode van mijn podcast Words by Wenske filosofeer ik over twee mogelijkheden. En deel ik mijn persoonlijke uitdaging om open te blijven terwijl alles roept om de comfortabele houvast van zekerheid.

Het leven beweegt. Wij zíjn leven. Het enige wat we hoeven te doen is in verbinding te zijn met ons eigen leven, met onze eigen behoeften en daar heel zorgvuldig naar te luisteren.

 


Word MailVrienden

voor real life verhalen, filosofisch mijmeringen en oprechte woorden om vorm te geven aan een leven waar jij blij van wordt!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.