goud, Wenske Pasman, superwomencoach, changemaker

Je hebt een one way ticket in a joyride en goud voor het oprapen

Ik neem je een stukje mee in ons #Canadaherewecome emigratieproces.

Niets is nog zeker. Er is geen datum, geen adres, geen stempel, geen houvast in enige vorm. En toch is alles al aan het veranderen. Als een wagentje in een achtbaan dat langzaam opgetrokken wordt, steeds een stukje verder tot de laatste klik in de radertjes waarmee alles in een versnelling komt.
Je geniet van het uitzicht, herinnert je nog een boodschap die gehaald moet worden en maant je kind zijn handen binnen boord te houden. De dynamiek van een normale dag gaat zijn gewone gang. Behalve dan dat je met je rug tegen de leuning gedrukt zit in een systeem wat je onherroepelijk in een rollercoaster lanceert. Een hysterische rit vol loep’s en wendingen waarvan je het verloop nooit kunt overzien.

Het is als een one way ticket in een joyride – joy, jawel anders was je er nooit ingestapt! –  en het enige wat je kunt doen, hoeft te doen, is vertrouwen en je overgeven aan de radertjes die klik voor klik hun werk voor je doen.

Het enige wat we zeker hebben is het hier en nu & onszelf.  Het is zo’n cliché en ook zo waar.

Ik zag hoe de ondergaande zon, de stralen uit de tuinsproeier goud kleurde. Het gestaag heen en weer gaan van de sproeier en het ruisen van de bladeren die geraakt werden door het water, brachten een kalme rust. Het was magisch fascinerende verstilling, zo’n moment waarop de hele wereld, het universum samenvalt. En ik stond op om het te delen op social media?!

Ik wilde zo graag laten zien; ‘Dit is waar het om gaat lieve mensen! De rust, de ruimte, de schoonheid is gewoon hier!’ Maar de foto gaf nog geen fractie weer van het goud dat ik met mijn eigen ogen zag. En ik vergooide dit waardevolle moment door het te willen verspreiden op het internet.

Het enige wat we zeker hebben is het hier en nu & onszelf. Dat is alles. En alles is heel veel!

Onze ogen vinden het goud wat voor onze voeten ligt. Als we tenminste niet voortdurend voorbij rennen aan het hier en nu van dit moment.

Het heeft geen enkele punt om jou mijn goud te willen geven. Maar ik kan je wel inspireren de rust en ruimte te creëren om je eigen goud te kunnen zien.

Het heeft geen enkele zin om je te leren wat ik doe om relaxt en vol vertrouwen te blijven in mijn rollercoaster joyride. Het is veel waardevoller om Jouw Leefstijl Formule te vinden omdat je dan in elk mogelijke levenssituatie zelf weet hoe je jouw ontspanning, zekerheid en plezier behoudt.

Laat je niet verblinden door het goud en uiterlijk gestraal van anderen en hun verhalen. Het goud, de rit, dit leven; het begint allemaal bij jou.

Enjoy your ride!

xo,

Wenske Pasman, supervrouwencoach

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.