Sorry, helaas!

Het Levenskunst Atelier is gesloten

De kunst is om mee te bewegen met de stroom van je leven. En dat van mij gaat precies de andere kant op dan waar het Atelier zou staan.

Ik ga de stromende beweging van mijn leven verder volgen en zal mijn bevindingen eerste hands delen met de mensen op mijn maillijst.

Het moment van ons vertrek naar Canada komt inzicht. En voor die tijd wil ik graag iets bijzonders met je delen.

 

Ik denk aan vier bijeenkomsten ala de keukentafelsessie stijl. Met thee, lekkers, verbinding en herkenning. Waar je meer uithaalt dan alleen de hint van hoe je die rust en ruimte voor jezelf krijgt. Maar waardoor je de ontspannen ruimte ook letterlijk be-leeft. Ik noem het;

het Levenskunst Atelier

Laten we praten over;

Je basis behoeften; het persoonlijke fundament onder jouw welbevinden

Goed in je vel zitten, start bij het begin.

Ja. We weten allemaal dat voeding, beweging en ontspanning hierin belangrijk zijn. Maar hoe ziet een voedzaam eetpatroon eruit voor jou? En wat heeft je lijf nu echt nodig om relaxt en gezond te zijn?

Je eigen antwoorden zijn minder cliché dan je denkt. En veel bruikbaarder dan alle clichés bij elkaar. Samen brengen we ze in beeld en je leert om ze voor jezelf te herkennen.

Authenticiteit en vrijuit jezelf zijn; het volgen van je eigen’wijsheid en persoonlijke voorkeuren

Het is zo makkelijk om mee te gaan in de grotere stroom. Maar alle hokjes en patronen ontnemen je het gevoel van vrijheid en creativiteit. Samen onderzoeken we wie jij echt bent, achter het uiterlijke plaatje. Waar word jij blij van? Wat laat jouw energie stromen? Heel vaak zijn we dit vergeten. Maar echt jezelf kunnen zijn is essentieel voor je gevoel van plezier, vertrouwen en voldoening.

Je persoonlijk medicijn; wat helpt jou om je beter te kunnen voelen

Het leven is niet alleen rozengeur en maneschijn, hoe hard we ook in de maakbaarheid van geluk geloven. Er zijn vele manieren om om te kunnen gaan met verdriet, pijn, teleurstelling. Maar de meeste zijn als spirituele pleisters die de tranen, zorgen en blauwe plekken blijven ontkennen. Fijn voor even, maar geen bijdragen voor een fijn leven. We gaan opzoek naar jouw persoonlijke medicijn voor de momenten waarop je zorgzame heling kunt gebruiken.

En het belangrijkste is;

dat je ervaart op welke manier jij je dagen – met alles wat daarbij hoort – zo kunt vormgeven, dat jij er oprecht van geniet. Dat je ziet hoe je kunt bijsturen, ook midden in de mist en zonder zicht. En dat je de wijsheid in jezelf vertrouwd, hoe onwijs het soms ook klinkt.

Dat je oké bent met de schoonheid én de shit van het leven,

omdat jij helemaal oké bent met jezelf

Investering;

Dit aanbod voor de bijeenkomsten in het Levenskunst Atelier is nieuw. Alles wat ik de afgelopen jaren gedaan heb, komt hier als één geheel samen. Het is gestoeld op mijn ervaring, wijsheid en kennis en wordt gedurende de bijeenkomsten verder gevormd in creativiteit en afstemming.

Het is het Levenskunst Atelier!

Niet alleen voor jou maar zeker ook voor mezelf.

Daarom bied ik het aan voor de kostprijs van slechts €175,-

Dit is inclusief veel; een persoonlijk schrift, oefeningen, mijn begeleiding en nieuwe materialen die speciaal voor het Atelier worden ontwikkeld.

Praktisch;

Voor koffie, thee, lekkers en materialen word gezorgd. Je hoeft niets mee te nemen, behalve jezelf en een open mind.

Maak ruimte in je agenda, neem tijd voor jezelf!

Dit ís nu of nooit én eenmalig

Data: zondag 14 oktober en 4, 11 en 25 november

Tijd: 10:00 – 12:30 uur, inloop om 09:45 uur

Locatie: de Feng Shui Academie, Zaadmarkt 90 in Zutphen

Ga mee naar het Levenskunst Atelier

en geef vorm aan je fijnste leven

Ja! Ik meld me aan voor de 4 bijeenkomsten in het Levenskunst Atelier

Je voor- en achternaam:*

Geboortedatum:*

Email adres:*

Telefoonnummer*:

Adresgegevens voor de factuur:

Adres:*

Postcode:*

Woonplaats:*

Ruimte voor toevoeging of een bericht:

Ervaringen uit eerdere workshops en keukentafelsessies;

Een heel leuk event vandaag, duidelijk en het heeft mijn kennis zeker vergroot. En je brengt het zo lekker vrolijk ...
Donald
Ik vind het leuk om een dag met mezelf bezig te zijn. In plaats van holle, springen en er altijd voor anderen te zijn. Dat doe ik graag en met liefde. Maar dit was ook erg fijn. Het voelt als de start van een nieuw begin.
SusanTandartsassistente en kinderboeken schrijfster
(...) ik ben zo ontzettend blij dat Wenske op mijn pad is gekomen. Ze heeft me de ogen geopend, mij laten inzien waar ik stond en me laten inzien hoe het anders kon.
MilouJeugdverpleegkundige
Zo had ik het nog nooit bekeken, een eye opener! Nu hoef ik ook niet meer zo streng te zijn voor mezelf, gelukkig!
Pascale
Ik vond het fijn dat het zo ongedwongen, vrij en oordeelloos was. Er was ruimte om te vertellen, te ontdekken en te leren. De verbinding tussen voeding, leefstijl en behoeftes/voorkeuren vind ik echt top. Dat maakt het compleet en ook haalbaar. Echt een formule!
Jelien Sociaal pedagogisch hulpverlener, coach en hondentrainer.
De 6 basis behoeften, ja natuurlijk, dat maakt je weer even bewust waar het allemaal om draait, door er bewust van te zijn kun je er pas aan werken (...)
Ging echt blanco en heel nuchter naar de workshop toe maar je hebt me toch echt wel weten te raken.
Henny
Ik heb me gelijk bij je op mijn gemak gevoeld Vaak heb ik de neiging om opmerkingen van anderen in me ``op te zuigen`` zodat ik na afloop van een bijeenkomst helemaal ``vol`` zit. Dat was in dit geval helemaal niet aan de orde. (...) Deze vrijdag had ik aan het eind van mijn energie ineens een stukje minder dag over dan andere dagen 🙂
Wenzelien

PS;

Heb je eerder al een workshop, keukentafelsessie of coaching bij mij gevolgd?

Ik hoop allereerst dat je ervaren hebt, dat deze zinvol voor je waren!

In het Levenskunst Atelier zullen onderwerpen terug komen die we al hebben besproken. Maar, en daarin zul je het vast met me eens zijn; er is altijd een nieuwe laag of een volgende stap te ontdekken. En als je hier bent, en dit aanbod hebt bekeken, dan is er vast iets dat je aantrekt en waar je nog naar verlangt. Neem dat verlangen mee naar het Atelier, zodat je het vorm kunt gaan geven in jouw leven.

Heb je andere vragen of wil je persoonlijk contact?

Stuur me een berichtje. Ik help je graag verder.