Jij ploetert rond in het moeras van eindeloos moeten en je hebt geen idee hoe je hier ooit weer uitkomt.

Het is tijd dat je grip krijgt op je energie, de stress doorbreekt en je plezier en rust terug pakt. Met dit coachingsprogramma is dat precies wat we gaan doen en krijg jij de boel weer op de rit.

Krijg je superkrachten terug

Dit coachingsprogramma is speciaal voor jou;

Je rent, je regelt en zorgt voor anderen maar je mist de tijd en ruimte voor jezelf.

Je klaagt niet, bent eindeloos begripvol en doet je best maar het voelt nooit als genoeg.

Mensen rekenen op jou en dat mag ook maar het kost steeds meer van je energie.

En als je heel eerlijk bent naar jezelf, dan weet je dat je niet zo kunt doorgaan. Het is teveel wat je allemaal moet doen. Je vindt het allang niet meer leuk en voelt de druk elke dag toenemen. Als je niets veranderd raak je nog burn-out.

 

Dat weet je best. Maar je bent ook bang. Want wat kun je anders doen dan dit? Jij bent een doorzetter, een harde werker. En je voelt dat als je eenmaal op die bank gaat zitten, de vermoeidheid echt grip op je krijgt en je er nooit meer vanaf komt.

 

Hi, ik ben Wenske Pasman,

in mijn persoonlijke leven en werk als coach heb ik tientallen gedreven vrouwen zoals jou zien ploeteren met hun tijd, energie en alles wat ze willen én moeten doen.

 

De onzekerheid, frustratie en het gevecht met jezelf raken me. Je bent een gedreven vrouw die met alles wat je voor anderen doet, heel veel betekent. Ik wil je helpen dat ook te kunnen blijven doen.

 

Ik heb ervaren dat al deze supervrouwen moeite hebben met drie kernproblemen:

01

Je hebt geen idee waar je moet beginnen

“Ik doe mijn best maar ik kan zo gefrustreerd raken als iets niet wil of als de kinderen niet meewerken. Of me dan ineens zo uitgeput en moedeloos voelen. Ik heb geen idee wat ik nog kan doen om dit beter te maken.”

02

Je hebt geen idee waar je moet stoppen

“Ik weet dat ik soms teveel toezeg en probeer mijn grenzen beter aan te geven. En toch denk ik vaak pas achteraf dat ik gewoon nee had kunnen zeggen of eerder had moeten stoppen.”

03

Je vergeet jezelf

“Ik vind het fijn als alles geregeld is, ben daar ook goed in. Ik voel me enorm betrokken bij alles wat ik doe. Maar als ik dan om drie uur al moe ben denk ik, waar doe ik het allemaal voor?”

Dit programma brengt je terug bij jezelf.

Je gaat precies leren hoe je voor je eigen energie, plezier en rust zorgt, zodat jij op de best mogelijke manier kunt bijdragen aan je gezin, werk en anderen én genoeg tijd hebt voor jezelf.

Kernpunten Krijg Je Superkrachten Terug

Alleen vanuit een stevige verbinding met jezelf, kun je eenzelfde verbinding maken met een ander. En hoe beter je voor jezelf zorgt, hoe meer je ook te geven hebt aan de mensen om je heen, je omgeving en de wereld.

 

Met Krijg Je Superkrachten Terug ga je die verbinding met jezelf en je superkrachten – jouw energie, plezier en rust – in je leven herstellen. Zodat je je weer relaxte en zeker voelt en verder kunt met bijdragen zonder jezelf daarin te verliezen.

;

 • Je wordt je opnieuw bewust van wat jij belangrijk vindt in jouw leven
 • Je begrijpt hoe jouw energie echt werkt
 • Je leert je persoonlijke grensen (h-)erkennen én aangeven
 • En je weet wat je kunt doen om in alle drukte en verplichten goed voor jezelf te zorgen

Deze zelfkennis helpt je om duidelijke keuzes te maken in je werk en privé leven. Het geeft je weer grip en zorgt dat je heel bewust zelf invloed hebt op de hoeveelheid en kwaliteit van je energie, ontspanning en plezier.

Bij Wenske terecht gekomen omdat ik moeite had de verschillende rollen (vrouw, moeder, collega, zelfstandige, vriendin) te combineren, het gevoel had het nooit (goed) genoeg te doen.
Zij heeft mij laten inzien dat ik naar mijn lichaam en behoeften moet luisteren en hoe ik hier weer mee in contact kom. Dit heeft erin geresulteerd dat ik evenwichtiger ben geworden, signalen eerder herken en de dingen wat meer los kan laten.

Wenske is een rustig persoon die een fijne en veilige sfeer weet neer te zetten waardoor je je vertrouwt voelt. Ze neemt de tijd om tot de kern te komen.

MaaikeVerloskundige

Wat je krijgt

 • Voor 3 maanden krijg je alle support van mij als jouw persoonlijke coach
 • Dit is inclusief onbeperkt contact voor vragen gedurende het volledige programma en binnen mijn werktijden
 • We spreken elkaar online voor 5 individuele coachingssessies van elk 60 minuten
 • Tussen de sessies door hebben we 2 telefonische check-ins om je voortgang te bespreken

Onderwerpen die we bespreken

 • Wat zijn je meest fundamentele behoeften voor je energie en welbevinden; hoe herken je ze en op welke manier geef je daar het beste invulling aan
 • Wie ben jij als je alle aannames, aangeleerde ideeën en gewenste gedrag weglaat; wie wil je zijn en hoe komt dat terug in je leven
 • Hoe kun je jouw dagen zo organiseren dat het makkelijker wordt; in balans met je energie en met meer ruimte voor jezelf

Investering

Krijg Je Superkrachten Terug is een compleet en individuele coachingsprogramma waarmee je jouw energie terug pakt en de boel weer op de rit krijgt op een manier die blijvend werkt voor jou.

 

De investering hiervoor is €175,- per maand

Het resultaat van deze 3-maanden Krijg Je Superkrachten Terug coachingsprogramma

 • Het zeurende gevoel altijd nog iets te moeten en nooit genoeg gedaan te hebben is weg (als in: klaar ermee en nooit meer terug)
 • Je maakt helder en doelgerichte keuzes die in lijn zijn met wat je wilt en kunt doen
 • Je voelt je meer tevreden over jezelf, reageert relaxter op je omgeving en geniet vaker van het moment
 • En je bent klaar met het schuldig voelen en zorgt gewoon goed voor jezelf!
neem contact op en Krijg Je Superkrachten Terug

Krijg je superkrachten terug, coachingsprogramma, supervrouwencoach, Wenske Pasman

Dit programma heeft mijn hart en ziel

Ik heb zelf jaren geworsteld met het vinden van een juiste balans in geven en nemen, willen en moeten. Zo wilde ik mijn uiterste best doen in mijn werk, als moeder en voor iedereen maar ging daarin compleet aan mezelf voorbij. Hierdoor gaf ik letterlijk alles weg totdat ik leeg en uitgeput achterbleef. Ik raakte burn-out en niet zo’n beetje ook.

 

Ik weet nog precies hoe dat voelde. De watten in mijn hoofd, de zware vermoeidheid in heel mijn lijf. Het verdriet en de angstige onmacht omdat ik geen idee had hoe ik mezelf en de hele situatie weer beter kon maken.

 

Als jij je ook maar iets zo voelt als ik toen deed, dan wil ik je helpen. Want het kan wel beter worden. Makkelijker en fijner. Daarom heb ik de belangrijkste lessen en pijnlijkste fouten die ikzelf en vele anderen hebben gemaakt, samen gebracht in dit coachingsprogramma.

 

Jij bent een ‘doe-het-zelver’

Je lost het graag zelf allemaal op. Dat begrijp ik. Maar soms is het prettig als er iemand een stukje met je meeloopt. Misschien omdat je zo moe bent dat je de extra steun goed kunt gebruiken. Of omdat je zo uit balans bent dat je nu een stuk houvast zoekt.

 

Ik ben de coach voor gedreven vrouwen zoals jij

En ik kan die persoon voor jou zijn. Voor drie maanden krijg al mijn support en oprechte coaching. Samen gaan we die superkrachten van je terug krijgen. Zodat jij de krachtige, energieke vrouw kunt zijn die je echt bent.

I have just moved to The Netherlands. The first months have not been easy for me. The coaching I got from Wenske has helped me gain confidence in myself in this new environment. With the dialogues we had during our meetings made my fears go away. The fear for integration in a new community has somehow vanished. I learned how to take care of my mind as carefully as I take care of my body. Integration in another culture is never easy but Wenske understood it and helped me realize that my qualities are not gone and I can use them in order to let the people around me know who I actually am. What I most loved about our talks was that she made me ask myself so many questions that I realized that I also had all the answers inside. I am at ease with my chaotic mind now and I take this new country as it comes. Peacefully. I am truly grateful.
IuliaDocent Engels
Ik heb een zeer leerzame en fijne periode gehad tijdens mijn coachingstraject. Ik heb veel inzicht en handvatten gekregen om mijn leven op een gezonde manier in te vullen. Dit heeft zeker een positieve invloed op mijn verdere leven!
MilouKapster en zelfstandigondernemer

Wacht niet totdat je volledig bent opgebrand. Doorbreek het stressen en krijg je krachten terug.

Ben je klaar met de energie slurpende worsteling en wil je blijvende verbetering krijgen in je energie en gevoel van rust? Ik ben graag je coach! Neem contact met me op als je met Krijg Je Superkrachten Terug wilt starten.

contact

PS

Heb je al een workshop bij mij gevolgd?

Helemaal super! We gaan dan direct verder met de informatie die je uit deze workshop hebt gekregen om de vertaling naar je persoonlijke situatie te maken.

 

Dit coachingsprogramma is niet voor jou;

Wanneer je zoekt naar een quick-fix oplossing voor je vermoeidheid of hoopt een kant-en-klaar stappenplan inclusief dagschema te krijgen, dan is dit programma niet voor jou. Krijg Je Superkrachten Terug is bedoelt om jezelf in de ogen te kijken, werkelijk te voelen wat jij nodig hebt en je verantwoording te nemen voor de acties die je energie kosten en ook kunnen opleveren.

 

Heb je al veel geprobeerd en twijfel je of dit programma wel echt gaat werken?

Ik ga altijd uit van jouw behoeften, persoonlijke voorkeuren, kwaliteiten en mogelijkheden. Het resultaat sluit hierdoor moeiteloos aan bij jou en je manier van leven waardoor het programma je inzichten en persoonlijke handvatten biedt die je altijd bij zullen blijven. Na Krijg Je Superkrachten Terug kun je niet meer terug, alleen er is wel ruimte voor meer groei en verdieping!

 

Zijn je vragen nog niet voldoende beantwoord of wil je eerst eens mijn werkwijze ervaren?

Stel je vraag in een bericht of boek een gratis PEPtalk. Samen kunnen we bespreken of Krijg Je Superkrachten Terug aansluit bij je vragen en of wij de juiste klik hebben om aan de slag te gaan.