Jouw Leefstijl Formule, zelfhulpboek voor meer energie en rust, boekomslag, cover, Wenske Pasman

Jouw Leefstijl Formule

voor meer energie, plezier en tijd voor jezelf

De titel klinkt misschien wat frivool maar Jouw Leefstijl Formule geeft je letterlijk de formule voor de energie, plezier en rust die jij nu zoekt.

Je leert de vier stappen die fundamenteel zijn voor de energie in je lijf, rust in je hoofd en meer plezier in je dagelijkse leven. En wanneer je dat helder hebt, is het zoveel makkelijker om keuzes te maken en grenzen te stellen uit zorgzaamheid voor jezelf.

Wat je krijgt

  • een van de laatste exemplaren van Jouw Leefstijl Formule!
  • binnen Nederland gratis bezorgd

€18,00 – 128 pagina’s

DIRECT BESTELLEN

Over Jouw Leefstijl Formule;

Er is niemand anders dan jijzelf om te weten, voelen of zien wat écht werkt voor jouw gezondheid en geluk.

Jouw Leefstijl Formule staat dan ook volledig in het teken van jou!

Aan de hand van oefeningen en heldere stappen, ontdek je hoe jijzelf de basis vormt voor een plezierige en krachtige levenshouding. Een leefwijze die volledig bij jou past en waarmee je meer energie, plezier en tijd voor jezelf ervaart dan ooit tevoren.

Dit is jouw boek;

Je bent een doorzetter die aan rust toe is. Jij helpt graag anderen maar verlangt naar tijd en ruimte voor jezelf. Je bent helemaal klaar met de gehypte health wereld en wil gewoon weer genieten. Je wilt met liefde voor jezelf zorgen én de dingen gedaan krijgen die moeten gebeuren. En je weet dat het allemaal mogelijk is en zoekt een manier van leven die in alle opzichten werkt voor jou.

Het boek stroomt over van enthousiasme en een aanstekelijke energie. Je krijgt het gevoel dat er altijd een weg is. De kunst is om je eigen weg te vinden. Daar reikt Wenske veel mogelijkheden, invalshoeken en inzichten voor aan. Ontwikkel je eigen formule en you can do it! Bedankt Wenske voor het delen van je mooie zijn.
Judith ReulingYoga docent
(...) Mijn verwachtingen over het boek waren best hoog gespannen en die zijn uitgekomen. Geen valse verwachtingen, een erg prettige schrijfstijl en een methode die je gelijk kunt inzetten. De opdrachten zijn zodanig vorm gegeven dat het geen straf is om hiermee bezig te zijn. Het levert inzichten op hoe jij in het leven staat en wilt staan. Echt een aanrader in het doolhof van de leefstijlboeken. (...)
Wemmie WolfDocent, trainer en recensent

Krijg jouw exemplaar van Jouw Leefstijl Formule thuis bezorgd

voor €18,-

Binnen Nederland betaal je geen extra verzendkosten.

Neem voor een bestelling van meerdere boeken of bezorging buiten Nederland contact op per mail; hallo@wenskepasman.nl

IK WIL BESTELLEN

In de winkel;

In de reguliere boekhandel is Jouw Leefstijl Formule uitverkocht!

De laatste exemplaren van het boek liggen in de winkel van Feng Shui by Nina in Zutphen. Naast mijn boek vind je hier de mooiste woonartikelen om ook je omgeving meer in balans te brengen. Kijk op hun website voor openingstijden en contact.

Uitgever: Edicola Publishing bv
Redactie: Ineke Hogema
Omslagontwerp en vormgeving binnenwerk: Garage BNO

ISBN: : 978-94-92500-02-1

€ 18,00 – 128 pagina’s

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren