Ben jij jezelf ergens in de drukte van je leven kwijt geraakt?

En maakt dit je mopperig, moe en onrustig?

Jij wilt graag het verschil maken, in je werk, thuis, voor anderen, maar je worstelt voortdurend met jezelf en je grenzen.

Je hebt genoeg te doen en baalt omdat je steeds energie te kort komt.

Je doet onwijs je best om te doen wat ‘goed’ of ‘gezond’ is alleen helpt het niet om je beter te voelen.

En aan het einde van een dag ploeteren met nauwelijks tijd voor jezelf, voel je je moe, ontevreden en gefrustreerd omdat je wel anders wilt, maar geen idee hebt hoe je dat aanpakt.

Hi! Ik ben Wenske Pasman,

moeder, vrouw, changemaker, schrijver van ‘Jouw Leefstijl Formule’ en nog zoveel meer.

Ik coach gedreven vrouwen die een positief verschil willen maken, om hun drukke leven weer leuk en relaxed te krijgen.

Ik weet dat je dat verschil kunt maken voor de mensen en de zaken waar je omgeeft. Je werkt er hard voor. Je rent, zorgt en regelt het steeds weer opnieuw. En je krijgt ook veel voor elkaar.

 

Maar is het belangrijk dat je net zo goed voor jezelf zorgt. Anders raken jij en al je liefde en energie langzaam uitgeput.

Dit weet je wel, alleen loop je steeds vast op het hoe. En misschien ook op een stukje schuldgevoel.

Ik help je terug te komen bij jezelf; bij wat jij nodig hebt om je ontspannen en zeker te voelen. En om je leven zo vorm te geven, dat jij ervan geniet. Ook in alle drukte. Zodat je op je eigen’wijze de wereld een stuk liefdevoller kunt blijven maken zonder jezelf daarin te verliezen.

Begin met de gratis behoeften scan

Herken wat jij nodig hebt

Een eenvoudige oefening voor het herkennen van jouw behoeften; de basis van jouw energie, gezondheid en beleving van geluk.

 

Deze behoeften scan kost je nog geen 5 minuten tijd en geeft direct waardevolle informatie voor het verbeteren van jouw energie en rust.

 

Download het audiobestand (het is GRATIS!) en ervaar hoe groot het verschil is van dit moment met aandacht voor jezelf.

Download hier

Ben je klaar met het worstelen met jezelf?

Met het voortdurende gevoel van onrust?

De gedachten dat je niet genoeg bent of doet?

En het kortaf zijn naar je dierbaren?

 

Het is zo vermoeiend, ik weet het.

Ik ben jouw coach & life designer

 

Samen kunnen we jouw energie, plezier en rust herstellen en je leven zo vormgeven dat jij er blij van wordt!

Als jouw coach vertel ik je niet wat je moet doen. Ik help je in het pakken van je eigen handvatten en oplossingen die blijvend werken voor jouw kracht en ontspanning. Omdat ze echt van jou zijn en 100% passen bij jou manier van leven.

mijn aanbod

Wat anderen vrouwen zeggen over hun ervaring met mijn coaching

Wenske heeft een bijzondere gave om op een treffende manier dingen inzichtelijk te maken en helderheid te scheppen. Haar werkwijze is erg prettig, spiritueel, efficiënt en met doelgerichte vragen.
Iris
De PowerSessie met Wenske was heel verhelderend! Door gerichte vragen te stellen kwam Wenske al gauw tot de kern. Het telefoongesprek heeft me al veel handvatten gegeven om verder aan de slag te kunnen.
Verder is Wenske een sprankelende vrouw, die een totaal pakket aanbiedt. Ze is enthousiast en kan goed mee voelen. Is eerlijk en oprecht.
Contact met Wenske is een absolute een aanrader!
J. LammersSociaal pedagogisch hulpverlener, coach en hondentrainer.
Ik kwam mezelf op veel momenten tegen. Viel uit tegen mijn kinderen, was erg ongezellig en voelde me vreselijk ongelukkig met mezelf. Ik wist dat hoe het toen ging niet langer kon. Maar ik wist ook niet hoe ik het anders moest aanpakken.

Mijn geluk was dat ik Wenske tegen kwam, doordat ik met haar in contact kwam werden mijn ogen wel geopend. Dat het zo niet ging en dat ik meer nodig had. Ze nodigde me uit om bij haar op een sessie te komen met nog een aantal andere vrouwen. Tijdens die sessie stelde ze vragen waar ik echt over na moest denken. Ik moest punten bedenken waar ik goed in was. Op dat moment voelde ik me nergens goed voor. Dat was wel een echte eyeopener. Ik ging met flink wat bagage om over na te denken naar huis. De volgende dag kwam Wenske bij me thuis, toen hebben we het nog eens uitgediept. Samen met haar ook een thermometer gemaakt waarin je moet nadenken hoe je bent, hoe je reageert op een situatie, hoe voel je je, wat gebeurt er inwendig met je. Voor mij was dit goed om te weten, om in te schatten hoe ik me voelde en hoe ik op een situatie zou gaan reageren. Door deze inzichten had ik het meer zelf in de hand. Voel ik het aankomen en kan ik mezelf beter in de hand houden. Doordat dit met ups en downs steeds beter ging, ging het met mij ook steeds beter. Kon ik weer vaker lachen en plezier hebben met de kleine dingetjes en met mezelf.

Nu een aantal maanden later voel ik me zoveel beter. Als ik terug denk aan die tijd, ben ik zo ontzettend blij dat Wenske op mijn pad is gekomen. Ze heeft me de ogen geopend, mij laten inzien waar ik stond en me laten inzien hoe het anders kon.

MilouKinderverpleegkundige