Je hebt er genoeg van. Van alles wat gedaan moet worden en wat iedereen van jou wil. Je moet misschien vaker “Nee!” zeggen “Stop, en nu ik”.  Maar eigenlijk weet je zelf niet goed wat je echt wilt. Of hoe het dan anders moet.

En weet je wat? Je kunt dit vast nog eindeloos vol houden. Want dat is wat je doet. Doorgaan, niet huilen en hopen dat er vanzelf ergens een beetje ruimte overblijft voor jezelf.

Maar het wordt er niet leuker van en eerlijk is, je doet jezelf veel geweld aan om alles op deze manier draaiende te houden.

 

Jij verdient beter. Echt waar, en dat weet je ook. Alleen loop je steeds vast in het hoe. Daarom is het belangrijk dat je eerst jezelf weer hervindt, ontdek wat jij nu echt nodig hebt om je goed te kunnen voelen. Zodat je duidelijke keuzes kunt maken en je leven gaat leven op de manier waar jij wél blij van wordt.

Hervind de supervrouw in jou

Dit supportprogramma is speciaal voor jou;

Dit programma is voor jou. En speciaal voor de supervrouw die diep vanbinnen in je verborgen zit. Ja, ze zit zeker wel in jou!

Het is de wilskracht waarop je doorgaat wanneer je er allang doorheen zit. De toewijding waarmee je anderen helpt en je eigen tijd, ruimte en energie belangeloos weggeeft. En de volhardendheid waarmee je streeft naar een lat die je zelf zo hoog legt.

 

Dat is de supervrouw in jou. En in plaats van haar steeds te laten redderen op momenten van chaos en last minute stress, is het nu tijd om haar bewust te gebruiken voor jezelf en de dingen die er echt toe doen voor jou.

Wenske Pasman, Supervrouwencoach, Hervind de supervrouw in jou

Ik ben Wenske Pasman

en ik ben jouw supervrouwencoach

Tot een aantal jaar geleden leefde ik precies zoals jij nu doet. Ik was streng voor mezelf en deed dingen tegen mijn zin in omdat ik dacht dat het zo moest. Ik voelde me vaak moe, verdrietig en gefrustreerd over hoe het ging. Maar meteen voelde ik me dan schuldig of een zeikerd. Het ging toch best en wat kon ik anders doen dan dit?

 

Lang verhaal kort; ik ging compleet voorbij aan mezelf en dat pakte niet goed uit. Ik belandde in een flinke burnout en kwam thuis te zitten op de bank.

Het goede ervan; ik werd uitgedaagd mezelf opnieuw uit te vinden. Nu weet ik wat ik nodig heb, wat ik wil en hoe ik bij mezelf blijf in de drukte van ons ondernemende gezinsleven.

 

Om mij heen zie ik veel gedreven vrouwen op deze manier worstelen met hun energie, tijd, plezier en grenzen. En zichzelf verliezen in hoe het ‘hoort’ of in wat ‘moet’.

Terwijl ik weet hoe het ook anders kan. Jij verdient het tijd en aandacht te hebben voor jezelf. Te genieten van je leven en te koesteren wie je bent. Niet alleen omdat dat fijner is voor jou. Maar zeker ook omdat jouw energie en plezier ten goede komt aan je werk en voor de mensen om je heen. Met Hervind de supervrouw in jou help ik je om dit te realiseren.

Je weet dat er meer in zit. Maar ergens is dit ondergesneeuwd en nu kun je er niet meer bij.

Dit programma laat je zien hoe Super je bent. En hoe je dat praktisch kunt gebruiken op een manier die precies voelt als jij.

Opzet Hervind de supervrouw in jou;

vijf supportsessies in een groep vrouwen die net als jij meer super willen. Meer jezelf, meer relaxte en meer zoals je al heel lang probeert te leven – maar nu dan écht.

Zoals jij bent, dat is jouw kracht. Er ontstaat zoveel rust als je volledig jezelf kunt zijn! En met die rust, komt er ruimte voor je energie en voor meer plezier.

 

Met Hervind de supervrouw in jou starten we waar het allemaal bij begint; jij.

 • Je hervind wie jij echt bent als je alle trends, aanpassingen en aangeleerde ideeën weglaat
 • Je leert hoe je in drukte en werk praktisch voor jezelf zorgt
 • Je ervaart hoe je jouw energie bewust inzet
 • Je ontdekt hoe je om kunt gaan met de verwachtingen van anderen. Hoe je ruimhartig blijft én een dikke duidelijke grens stelt.

Als je weet wie je bent, wat je wilt en wat je nodig hebt, dan kun je heldere keuzes maken. Het geeft je een stevige houvast, ook in onzekere situaties. En het geeft je focus waardoor je niet meer verzand in futiliteiten of je verliest in onnodige zaken.

Support in een groep

Dit programma support je in het hervinden van je plezier, je energie en de supervrouw in jou. Dat gaat nooit over doen wat anderen zeggen of aanbevelen. Het gaat volledig over jezelf kennen, weten wat jij nodig hebt en daar een praktisch gevolg aan geven in je dagelijkse leven.

Dit begint bij jou. Maar je hoeft dit niet alleen te doen. Naast jou zijn er in dit programma maximaal 7 andere vrouwen die met dezelfde thema’s bezig zijn. Ieder volgt haar individuele weg. Maar je ervaart de steun van elkaar en de herkenning en verbinding die in een groep ontstaan.

Supportprogramma, hervind de supervrouw in jou, Wenske Pasman,supervrouwen, coach

Wat je krijgt

 • Vijf goed verzorgde sessies binnen een kleine groep
 • Persoonlijke reflectie en support per mail
 • Je eigen werkboek met ruimte voor je aantekeningen en verdiepende vragen
 • Toegang tot een besloten facebookgroep voor verbinding en ondersteunende begeleiding
 • Twee live vraag & antwoord sessies in de Facebook groep
 • Praktische oefeningen; inzicht is hartstikke leuk. Maar je hebt er pas echt wat aan als je weet hoe jij het praktisch gebruikt!
 • De kennis, wijsheid en volledige support van mij als jouw supervrouwencoach

Wat je niet krijgt

Dit supportprogramma biedt ruimte voor je verhaal. Het is een belangrijk deel van de oplossing als je vrij kunt vertellen wat je al die tijd dwars zat. Maar. We gaan niet muggenziften en moddergraven in het verleden. Jij bent nu hier, met al jouw ups en downs, pros en cons en we werken met ons gezicht vooruit aan het leven wat je wél wilt.

 

Je leert niet om jezelf op nummer 1 te zetten op een puur individualistische manier. Dit gaat over kiezen voor jezelf omdat jouw geluk, jouw welzijn, jouw verantwoording zijn. En je kunt meer betekenen voor een ander, als je eerst zorgt dat jezelf voldoende energie, rust en kracht hebt.

Hervind jezelf, jouw ‘super’ en leef je leven zoals jij dat wilt

Praktisch

Vijf zondagen; 8, 15 en 29 april, 27 mei en 3 juni | Nieuwe data nog niet bekend

Duur drie uur; ruim de tijd om nieuwe ervaring op te doen zonder dat het teveel wordt en je uitput.

Investering

Hervind de supervrouw in jou is een gedegen supportprogramma waarin je jezelf en de supervrouw in jou hervindt en vorm geeft aan een manier van leven waar jij echt blij van wordt.

 

Het resultaat van Hervind de supervrouw in jou –supportprogramma

 • Je weet wie je bent en wat jij wilt
 • Je herkent je eigen behoeften en zorgt goed voor jezelf
 • Je weet hoe je behulpzaam kunt zijn zonder jezelf tekort te doen
 • Je ziet je eigen 'valkuilen' én weet precies wat je kunt doen om ze te overkomen
 • Je ervaart meer focus en maakt keuzes die passen bij wie je bent, wat je wilt en wat je kunt
 • Je voelt je meer ontspannen met jezelf waardoor je alle andere dingen in je leven ook relaxter en vanuit vertrouwen beziet
laat mij weten wanneer het supportprogramma weer start

Waarom ik?

Ik heb midden in het energiezuigende moeras gestaan waar jij nu staat. Waarin alles eindeloos moeizaam lijkt te zijn en waarin je -hoe hard je je best ook doet- maar geen beter manier kunt vinden dan dit. En ik weet hoe het voelt. Verdrietig, teleurstellend, vermoeiend en frustrerend.

 

Met vallen en opstaan heb ik ontdekt dat het wél anders kan. Eerst voor mezelf. Dagelijks laat ik zien dat een meer ontspannen levenshouding prima samengaat met het moederschap, een ondernemend gezin en een eigen bedrijf. En inmiddels zie ik perfect door alle (on-)mogelijkheden heen, op welke manier dit ook werkt voor jou. Hieruit is het boek Jouw Leefstijl Formule verschenen en heb ik al vele gedreven vrouwen gecoacht hun drukke leven leuker en makkelijk te maken.

 

Ik ben een echte supervrouwencoach. Met gemiep kom je niks verder maar ik schroom niet om stil te staan bij de diepte van de emotie. Ik combineer persoonlijke bewustzijn met een praktische aanpak. Want uiteindelijk gaat het erom wat jij nodig hebt om je fijner te voeler. Energiek, ontspannen, voldaan en volledig jezelf. En het zal me verder een worst zijn hoe we dat bereiken.

Je hebt jezelf lang genoeg gesust met het idee “dat het vanzelf wel overgaat” of de gedachten “dat het er nu gewoon allemaal bijhoort”.  Dat is namelijk echt onzin.

Je kunt veel betekenen voor anderen én genieten van je eigen tijd en ruimte. Dit gaat over denken in beide/meer in plaats van en/of waarin je jezelf steeds te kort doet.

Met Hervind de supervrouw in jou leer je precies hoe je veel kunt geven, zonder aan jezelf voorbij te gaan. En je bent echt een veel leukere moeder, vrouw, dochter en Mens, als je uitgerust bent en geniet van het leven dat je leeft.

Stop met worstelen en volhouden. Gun jezelf het support om je als de supervrouw te kunnen voelen die je bent.

Ja, ik wil de supervrouw in mij hervinden, laat me weten wanneer het programma weer begint!

PS

Heb je al een workshop of special bij mij gevolgd?

Helemaal super! Die kennis neem je alvast mee in het programma en zal je zeker helpen in het verdere werk.

 

Vind je het spannend om in een groep openlijk over jezelf te spreken?

Dat begrijp ik maar al te goed en ik beloof je dat je aanwezigheid en bijdrage met respect en begrip wordt ontvangen. Daarbij komt, met een groep sta je niet alleen. Door het delen van je verhaal draag je bij aan de ontwikkeling van de anderen en zij geven jou extra steun en inspiratie om je verder te helpen.

 

Liever mijn begeleiding volledig voor jezelf?

Dan is dit supportprogramma in de groep niet jouw ding. In mijn individuele coachingsprogramma krijg je 100% mijn aandacht en persoonlijke support. Ook tussen de sessies door. Klik voor Krijg je superkrachten terug

 

Heb je al veel geprobeerd en twijfel je of dit programma wel echt gaat werken?

Ik leer je precies wat voor mijzelf en al vele andere vrouwen bewezen heeft gewerkt. Juist omdat iedereen anders is, zal ik in de groep zo goed mogelijk aansluiten bij jou en je manier van leven. Hierdoor krijg je passende inzichten en persoonlijke handvatten die je altijd bij blijven. Zolang je leeft is er ruimte voor groei en verdieping. De kennis en ervaring uit Hervind de supervrouw in jou neem je daarin mee!

 

Wil je graag je kosten spreiden?

Dat is geen probleem! Het is mogelijk om te betalen in drie termijnen. Neem hiervoor contact met mij op.

 

Zijn je vragen nog niet voldoende beantwoord of wil je eerst eens mijn werkwijze ervaren?

Stel je vraag in een bericht of boek een gratis powersessie. Samen kunnen we bespreken of Hervind de supervrouw in jou aansluit bij je vragen en of wij de juiste klik hebben om aan de slag te gaan.