Leefstijl inspiratie, keuzes, bewust, Wenske Pasman

Het grote effect van kleine keuzes

Bewust keuzes maken

We geven al snel de schuld aan onze omstandigheden als jij je niet lekker voelt, niet uitgerust bent of gewoon niet happy bent. Maar wat we vergeten is om te kijken naar hoe wij omgaan met die omstandigheid. Net zo als dat, wanneer het slecht weer is, je een jas aantrekt om je fijn te voelen.

Het gaat niet om verre vakanties.

Het gaat niet over je droomhuis.

Het gaat niet over het veranderen van je partner tot het de prins op het witte paard is geworden. Dat gaat namelijk niet gebeuren!

Maar jij kunt wel kijken hoe jij je tot die omstandigheden, die er nu eenmaal zijn, verhoud. Hoe jij daar mee omgaat. Dit doe je door bewust keuzes te maken vanuit jezelf.

Je veranderd niet het weer, je veranderd de kleren die jij aantrekt.

Je veranderd niet de omstandigheid waar je inzit, maar je veranderd wel de manier waarop jij daarmee om kunt gaan.

Het grote effect van kleine keuzes

Een persoonlijk voorbeeld.

Ik strijk al jaren niet meer. Ik ben gestopt om boven zo’n stomende strijkijzer te staan alleen vanuit de gedachten dat kleren gestreken moeten zijn.

In deze video vertel ik je waarom ik dat deed en waarom jij ook vaker dit soort kleine, dagelijkse keuzes moet maken om je uitgerust en voldaan te voelen.

Het maakt echt een wereld van verschil. Het zijn dagelijkse keuzes. Het zijn kleine keuzes. En al die kleine dingen gedurende je dag, dat levert zoveel meer op dan eens in het het drie weken op vakantie of keihard werken omdat je ooit hoopt dat grote huis te kunnen krijgen.

 

 

Wanneer je tijd hebt gehad om de video te bekijken, ben ik benieuwd naar je reactie! Maak jij bewust keuzes vanuit jezelf, voor jezelf? Of vind je dit nog moeilijk en voel je je geremd of bezwaard in het maken van keuzes?

Deel je ervaring onder dit blog of op facebook. Je krijgt altijd antwoord van mij terug en jouw verhaal is waardevolle inspiratie voor anderen!

 

Met plezier & waardering,

Wenske Pasman

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.