Leefstijl inspiratie, nieuwe energie opdoen, Wenske Pasman

Ga nieuwe energie opdoen!

Onze vermoeidheid wijten we heel vaak aan een gebrek aan energie maar er is ook een vorm waarin je niet meer geïnspireerd bent. Waarin je letterlijk lam geslagen bent van verveling en gebrek aan inspiratie. Dit ontstaat bijvoorbeeld waarnaar je lange tijd thuis voor de kinderen zorgt. Of wanneer je een baan hebt die je niet meer uitdaagt.

De officiële term hiervoor is burn-in, inderdaad, het tegenovergestelde van de bekende burn-out. Deze korte video is vooral een enthousiaste aanmoediging bij dagelijkse sleur;

ga nieuwe energie opdoen!

 

Wanneer je tijd hebt gehad om de video te bekijken, ben ik benieuwd naar je reactie! Wat haal je uit deze video? En, hoe zorg jij dat je geïnspireerd blijft?

Laat het weten! Deel je ervaring onder dit blog of op facebook. Je krijgt altijd antwoord van mij terug en jouw verhaal is waardevolle inspiratie voor anderen.

Wil je verder aan de slag met het opdoen van nieuwe energie? Meld je dan aan voor de energiegevend (en gratis!) SuperCharge Your Energy videotraining. In deze training ontvangt je gedurende drie weken mijn tips en aanwijzingen voor het krijgen én behouden van je energie!

Als laatste wil ik je op jouw hart drukken; echte, diepe vermoeidheid en gebrek aan energie zijn geen grapje. Neem je eigen gezondheid serieus en luister naar je lichaam; raadpleeg je huisarts als je al langere tijd moe bent of wanneer je merkt dat je juist verdrietig wordt van dit filmpje.

 

Met plezier & waardering,

Wenske Pasman

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.