Disclaimer

Op www.wenskepasman.nl publiceert Wenske Pasman teksten, video- en beeldmateriaal en andere zaken die betrekkingen hebben of aansluiten op haar werk. Wenske Pasman behoudt zich het recht voor om op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan bezoekers een melding te hoeven doen.

Aansprakelijkheid

De informatie op deze website is met de grootste zorg samengesteld. Desondanks aanvaard Wenske Pasman geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en/of volledigheid van gegevens zoals weergegeven op deze website. De prijzen op deze website zijn inclusief BTW tenzij anders vermeld.

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten of garanties worden ontleend. De resultaten van de door Wenske Pasman aangeboden diensten zullen van persoon tot persoon verschillen. In het algemeen krijg je uit een coachingssessie of traject net zoveel als dat je er zelf in investeert.

Verantwoording

Je gezondheid is een waardevol bezit! Behandel jezelf en je lijf met zorg en wijsheid. Jouw welzijn staat voorop. Laat tijdig weten welke medicatie je gebruikt, welke behandeling of therapie je volgt of aan welke aandoeningen je (mogelijk) lijdt. Indien nodig en uitsluitend met jou toestemming kan Wenske Pasman samenwerken met behandelaars of therapeuten of je doorverwijzen.

De informatie verkregen op deze website of gedurende de begeleiding is niet bedoelt voor het stellen van een diagnose of het behandelen van een ziekte of aandoening. Overleg altijd met je huisarts, behandelaar of therapeut voor het innemen van medicatie, supplementen of het gebruiken van een behandeling tegen een gezondheidsprobleem. Raadpleeg bij twijfels over je gezondheid altijd je huisarts.

Copyrights

Gebruik de informatie op deze website alsjeblieft niet zonder toestemming! Als je het werk van Wenske Pasman verder wilt verspreiden, online of gedrukt, is dat geweldig. Neem hiervoor contact op. Bedankt voor je interesse!