Actief Nietsen, tijd voor jezelf

 

 

Actief Nietsen masterclass

bruikbare lessen voor meer rust, ruimte en tijd voor jezelf

Deze masterclass is speciaal voor jou;

 • Je wilt jezelf meer op nummer 1 zetten maar het is ook het eerste wat er bij in schiet als er wat moet gebeuren. En er is altijd wel iets wat gedaan moet worden
 • Werk, kinderen, huishouden, vrienden en sporten; je hebt het allemaal onder controle alleen blijft er steeds maar verdomd weining tijd over voor jezelf
 • Je hebt een fijne hobby, bent eindelijk die muzieklessen gaan volgen of hebt een abonnement op je favo magazine. Maar je kunt het net zo goed weer opzeggen want je komt er gewoon niet aan toe!
 • En als je dan een keer op de bank zit met een warme kop thee, krijg je al snel de kriebels van dat niets doen en ga je maar weer aan de slag.

Voluit niets doen en lief zijn voor jezelf

Goed voor jezelf zorgen. Tijd voor jezelf nemen. Gehoor geven aan je eigen behoeften. Nee zeggen en grenzen stellen.

Het zijn manieren om je rust te bewaken, nieuwe energie te krijgen en te zorgen dat je het plezier behoudt in wat je doet. We weten het allemaal én we willen het ook dol graag. Maar het is een uitdaging om jezelf die momenten van aandacht en zelfliefde te gunnen en ook werkelijk te nemen. Toch? Gun jij jezelf de tijd en ruimte om die momenten van aandacht en zelfliefde te nemen?

 

Dit kan een confronterende kl*te vraag zijn. Maar het is precies waar het vaak op blijft hangen. Terwijl het zoveel beter, leuker kan dan doorploeteren uit onzekerheid, schuldgevoel of het idee dat het zo hoort…

 

Met de Actief Nietsen masterclass laat ik je zien dat die ruimte en tijd er voor jou ook zijn. Voor een week lang coach ik je in me time, self care en geef ik je praktische strategieën om onbeschaamd op de bank te genieten van een kop thee en je favoriete magazine. Ik geef je de principes die je helpen deze momenten echt te benutten en het meer relaxter te hebben met de gedachten in je brein.

Je komt écht bij me binnen Wenske. Ik moet alles laten bezinken en waarschijnlijk je filmpjes nog een paar keer bekijken. Bedankt.
Marinkedeelneemster live editie masterclass
Het is eigenlijk zo ontzettend fijn dat er zoveel mensen zijn die hetzelfde denken als ik. Deze cursus is echt een bewustwording. Bedankt!
Jolandadeelneemster live editie masterclass
Stel je voor;

Je komt thuis van een dag werken. Er ligt was op de bank, een stapel folders voor de deur en de resten van het ontbijt staan zichtbaar in de keuken te wachten om opgeruimd te worden.

 

Maar het raakt je niet. Geen kriebel of dwang dat je hier nu! direct! iets aan moet doen.

 

Je zet een kop thee voor jezelf, schuift de was opzij en gaat zitten op de bank. Je kinderen rennen rond maar jij doet even niets. Eerst thuis komen, vertragen en ademhalen voordat je rustig opstaat en weer aan de slag gaat.

Ik ben Wenske Pasman, moeder, life designer en coach voor gedreven vrouwen.

Net als jij heb ik dagelijks genoeg to-do’s die mijn tijd en aandacht vragen. Het heeft me de nodige oefening gekost, maar inmiddels weet ik precies hoe ik de nodige momenten van even niets voor mezelf waarborg. Deze momenten zijn voor mij cruciaal, als zuurstof voor ons bestaan, en ik geef ze niet zomaar meer weg! Het zorgt ervoor dat ik me meer ontspannen voel, beter in mijn energie zit en een leuker mens ben dan wanneer ik blijf hollen, zorgen en doorgaan.

 

De Actief Nietsen masterclass is er voor jou

Of je nu een ambitieuze businessvrouw bent of die hardwerkende moeder met een kinderschare, met de Actief Nietsen masterclass ontdek je dat die momenten voor jezelf er echt zijn. We doorbreken de gedachten dat niets doen gelijk is aan luiheid, dat ‘rust roest’, egoïstisch is of dat je een moment voor jezelf eerst moet verdienen. En beter nog, je leert hoe actief nietsen je zonder extra verplichtingen meer rust en ruimte oplevert dan dat je je nu kunt bedenken.

Hai Wenske, ik vind deze week echt heel handig en fijn. Ik kan 't allemaal niet na vertellen (ook al klinkt het allemaal onwijs logisch) maar ik merk dat ik soms ineens een kopje thee drink, een lunch eet tijdens mijn werk en voel dat de batterij aan t opladen is en dat actief niks doen leuk is. En dat voelt goed! Zeker omdat ik merk dat ik daarna ook echt weer even met hernieuwde energie kan werken. De energie die ik heb is beperkt, maar ik merk wel het verschil op!
Naomideelneemster live editie masterclass
Bedankt voor deze mooie inzichten super vrouw! Ik hoop dat ik tot aan m'n pensioen aan je blijf denken. Dat de bewustwording blijft en ik mezelf er (vooral) aan toe geef om de rust voor mezelf te pakken. Met de concrete tips kan ik ook zeker wat! Nogmaals bedankt
Deendeelneemster live editie masterclass

De Actief Nietsen masterclass is coaching on the go;  bruikbaar, overzichtelijk en overal te volgen (het best met een kopje thee)

Topics

LES 1 | Waarom zou je Actief Nietsen?

LES 2 | De bullsh*t van Geen Tijd voor Niets

LES 3 | AANDACHT voor jezelf, zo doe je dat

LES 4 | GEZOND perfectionisme, wanneer is goed, goed genoeg?

LES 5 | In de Tussen Tijd vind je het GOUD

Disclaimer

De Actief Nietsen masterclass geeft je geen tips voor de beste self care rituelen, makkelijke checklists of top 10’s.  We gaan het ook niet hebben over het efficiënter managen van je agenda of het beter hooghouden van al die ballen in de lucht.

Daar word je al voldoende mee overspoeld en we weten allemaal dat ondanks klinkende beloftes en mooie plaatjes deze quick fixes in de praktijk niet de oplossing zijn.

 

Het belangrijkste van de Actief Nietsen masterclass is dat de lessen je juist helpen om te ontdekken wat werkt voor jezelf. En dan wordt het ineens moeiteloos meer makkelijker.

Hoe de Actief Nietsen masterclass werkt

De Actief Nietsen masterclass heb ik eenmalige, live in een 5-daagse reeks gegeven. Dat was zo goed, dat je de lessen nu altijd en overal kunt volgen! De masterclass start elke maandag, ongeacht op welke moment jij je aanmeldt, en zit vol energie en kennis die je direct kunt gebruiken.

 • Je ontvangt het printable Actief Nietsen masterclass schrift, 5 thema lessen en ondersteunende video's en podcasts
 • Elke les staat beschreven in het schrift met uitleg hoe je de les gebruikt aangevuld met inspiratie en oefening
 • Bij elke les ontvang je de replay van de online video uit de live masterclass editie. Geen shiny HD shots wél inhoudelijke kwaliteit
 • Een videoles duurt 9 tot max 16 minuten; lang genoeg voor waardevolle diepgang zonder zenuwachtig te worden over de tijd die het vraagt om te kijken
 • En de lessen zijn als audio te beluisteren; volg de masterclass waar, wanneer en in de vorm dat jij graag wilt!

Actief Nietsen, masterclass, tijd voor jezelf, Wenske Pasman

Investering

Je krijgt vijf thema’s, vijf lessen, een printable schrift, ondersteunde video’s en podcasts en vijf dagen coaching voor meer Rust, Ruimte en Tijd voor Jezelf.

voor €25,00

BESTELLEN

De Actief Nietsen masterclass geeft je je eigen inzichten en handvatten die je keer op keer en in elke situatie kunt gebruiken voor jouw Rust, Ruimte en Tijd. De masterclass lessen zijn daardoor eindeloos duurzaam en super waardevol.

Dank je wel voor de inzichtgevende 5 daagse. Ik ben al een tijdlang bezig met meer rust te creëren voor mezelf. Dit lukt me nog niet optimaal. Vandaar ook dat ik me heb ingeschreven. Waarvan ik aan mijn lijf voel dat dit me verder gaat helpen is de tussentijd voor mezelf te benutten. Dank je voor dit inzicht.
Mooie en waardevolle lessen die je geeft en je enthousiasme is inspirerend. Ik wordt blij van je. Nogmaals dank je wel.
José

Resultaat

 • De nodige aha's! en herkenning. Je bent echt niet de enige die zichzelf compleet verliest in het vouwen van de was terwijl je je eigenlijk eens uitgebreid ging douchen
 • Inzicht. Je ziet hoeveel tijd en ruimte er werkelijk voor jezelf is en kunt ze daardoor bewuster benutten
 • Focus. Waardoor je je niet meer verliest in van alles en niets en je verdwaasd afvraagd waar je tijd is gebleven
 • Vertrouwen. Vertrouwen dat je doet wat het beste is omdat je weet, voelt en ervaart dat de aandacht en tijd voor jezelf ten goede komen van de rest

Het resultaat van deze masterclass hangt grotendeels van je eigen betrokkenheid af.

Ontvang je keurig de mails maar lees je alleen de koppen? Dan ervaar je niet de verandering waarvoor je je wel aanmeldde.

 

Laat de lessen uit de masterclass echt op je inwerken. Neem ze mee in je gedachten en zie wat ze voor jou kunnen betekenen. Ik beloof je dat je dan tot inzichten en oplossingen komt die passen bij jou en werken voor de rust, ruimte en tijd die je nu verlangt.

Ben je er klaar mee om voortdurend overrompeld te worden en met lege handen achter te blijven?

Heb je het gehad met het knagende gevoel dat je ook nooit eens echt toekomt aan jezelf?

Wil jij jezelf nu echt op nummer 1 zetten en zonder schuldgevoel zorgen voor je eigen ontspanning?

Doe mee met de Actief Nietsen masterclass

Jij bent het namelijk meer dan waard om vanuit zelfliefde en respect voor jezelf te zorgen. Het maakt jou tot een meer ontspannen, leukere vrouw. Je hebt letterlijk meer te geven aan anderen en in je werk. En alleen op deze manier kun je het voorbeeld zijn voor je eigen kinderen en de vrouwen om je heen dat ook zij de erkenning en zorgzaamheid onvoorwaardelijk verdienen.

BESTELLEN