leefstijl inspiratie, floreren, Wenske + Pasman

Wat heb jij nodig om te floreren?

Op een mooie dag dit voorjaar ben ik met mijn gezin op pad geweest met een bevlogen bloembollen adviseur. We keken mee in de bloembollen broeierij, zagen in snel tempo de mooiste plekken van de bollenstreek en eindigde in het walhalla van de bloembollen wereld, de Keukenhof.

Waarom ik je hierover vertel?  Omdat ik op deze toer precies leerde wat een bloembol nodig heeft om met een stevige stengel uit te kunnen groeien tot een gezonde plant die prachtige bloemen geeft.

Van de juiste temperatuur, licht inval, vochtigheid en voedingstoffen tot de zorgvuldige timing in het verzorgen, oogsten, sorteren en verpakken. Een goede kweker heeft passie voor elke bloem, weet wat haar behoeften zijn en speelt hier feilloos op in zodat zij optimaal kan groeien en langdurig kan bloeien.

En dat brengt me bij jou, want weet jij wat je nodig hebt om optimaal te kunnen floreren in je leven?
Wat je basis behoeften zijn om gezond en sterk in de wereld te kunnen staan?
Welke persoonlijke voorkeuren je hebt om te kunnen genieten en stralen?
Wat jouw natuurlijke ritme en snelheid is waarin je groeit, beweegt en leeft?

Laat deze vragen eens door je heen gaan, kijk er naar of doe dat wat voor jou het beste werkt om tot antwoorden te komen. Dit is de basis van jouw welzijn. Gebruik deze zelfkennis bij het indelen van je dag en het maken van keuzes die werken voor jou. Je zult ervaren dat het echt een positief verschil maakt!

Kies voor wat jouw groei en bloei ondersteunt. Durf je unieke kop boven het maaiveld uit te steken en maak de wereld daarmee een stukje mooier!

Ik kijk erna uit omdat te zien ; )

 

Met plezier & waardering,

 

Bewaren

Bewaren

Leave a Reply