Wenske Pasman als motiverend spreker,

een oprecht gesprek over energie, ontspanning, geluk en het leven van jouw persoonlijk leefstijl in de drukte van alle dag.

Ik deel graag als spreker mijn kennis en visie op een gezonde leefstijl in een motiverende lezing of workshop op maat.

 

Oprecht en met een flinke dosis relativerende humor spreek ik over mijn eigen worstelingen in het zoeken naar dé invulling voor een gezond en gelukkig leven. Ik deel hoe uit deze zoektocht Jouw Leefstijl Formule is ontstaan en hoe ik, nu ik mijn eigen leefstijl formule ken, de inzichten dagelijks toepas in mijn leven als moeder en ondernemend leefstijlcoach.

Vanmorgen heb ik jouw presentatie bij de Broekriem in Doetinchem bijgewoond. Wat een interessante materie! Dankjewel voor je inspiratie en tips. Ik ga ze zeker gebruiken in mijn zoektocht naar een nieuwe baan.
Mirjam

Verbinding, inzicht en aanmoediging.

Vanuit mijn eigen ervaring maak ik verbinding met de persoonlijke verhalen van het publiek. Een gesprek over onze levensbehoeften, het omarmen van je persoonlijke voorkeuren en het volgen van je eigen wijsheid in een wereld vol mogelijkheden. We gaan in op de valkuilen van ons streven naar geluk en gezondheid. Maar bovenal geef ik zicht op alle praktische mogelijkheden waarover we allemaal beschikken voor het realiseren van een energieke, plezierige en hoogstpersoonlijke leefstijl.

Een heel leuk event vandaag, duidelijk en het heeft mijn kennis zeker vergroot. En Wenske brengt het zo lekker vrolijk ...
DonaldService and Support Engineer

Workshop, sessies of lezing voor nieuwe inspiratie en energie.

Benieuwd wat ik voor jullie organisatie kan betekenen en wat wij gezamenlijk kunnen neerzetten?
Ik kom graag in gesprek over jullie wensen en mijn mogelijkheden!

Contact over spreken