Power Sessie

Ontdek wat jij nu nodig hebt om je goed te kunnen voelen.

Zekerder en meer ontspannen.

Een Power Sessie is kort, krachtig en doeltreffend. Jij hebt een actuele vraag waar je een concrete oplossing voor wilt. Of je wilt snel tot de essentie van meerdere vragen doordringen omtrent je energie, vertrouwen, leefstijl, rust en gevoel van plezier en geluk.

Ik vond het een prettig gesprek waarbij je mij hebt in laten zien dat ik niet zo streng voor mezelf hoef te zijn en elke dag weer waardeer. Hierdoor is mijn mentaliteit veranderd en ben ik een positiever, vrolijker persoon geworden. Het gaat nu goed met me, soms heb ik nog wel eens een dip momentje maar dan kijk ik het aandachtspuntje (tattoo) die je me gaf en herinner ik me weer wat belangrijk is
KarenTreasure digger

Resultaat van een Power Sessie;

Een Power Sessie met mij is een wisselwerking van resonerende woorden, voelen en aandachtige stiltes om díe klik te ervaren waarmee de mist aan twijfels en frustraties oplost. Ik leg zeker de vinger op de zere plek en daag je uit voorbij je eigen belemmerende ideeën en gewoonten te kijken om tot persoonlijke antwoorden te komen.

 

Een Power Sessie levert je altijd nieuwe inzichten op. We zetten eerst je huidige situatie op een rij en benoemen concreet de verbeterpunten. Vervolgens benutten we jouw eigen, persoonlijke kwaliteiten en mogelijkheden voor een passende oplossing van je vraag.

Je verlaat ons gesprek met stevige handvatten en een duidelijke richting waarmee je doelgericht en met nieuwe energie verder kunt.

Praktische informatie;

Een eenmalige Power sessie bedraagt €87,-

We hebben eerst telefonisch contact om je vragen en doelen voor onze sessie te bespreken. Als we allebei ervaren dat we samen aan de slag kunnen, maken we een afspraak. We ontmoeten elkaar in Doetinchem, Zutphen of via Skype voor een gesprek van 1 uur.

 

In overleg kunnen we besluiten elkaar vaker te spreken. Ik doe je dan vrijblijvend een passend voorstel.

 

Kun je wel wat extra Power gebruiken? Laat het me weten in een bericht of bel me direct op 06-22521909. Het is eerste contact is altijd vrijblijvend.

Ja! Ik wil graag contact.