Gratis Powersessie

Ontdek wat jij nu nodig hebt om je goed te kunnen voelen.

Ik help je graag verder in het verbeteren van je energie en ontspanning in je dagelijkse leven. Kun je wel wat hulp hierbij gebruiken? Boek dan een gratis powersessie van 30 minuten.

 

Een powersessie gaat via Skype of telefoon en is krachtig en doeltreffend. Jij hebt een actuele vraag waar je een concrete oplossing voor wilt. Of je wilt snel tot de essentie van meerdere vragen doordringen omtrent je energie, rust en gevoel van ontspanning, plezier en geluk.

Ik vond het een prettig gesprek waarbij je mij hebt in laten zien dat ik niet zo streng voor mezelf hoef te zijn en elke dag weer waardeer. Hierdoor is mijn mentaliteit veranderd en ben ik een positiever, vrolijker persoon geworden. Het gaat nu goed met me, soms heb ik nog wel eens een dip momentje maar dan kijk ik het aandachtspuntje (tattoo) die je me gaf en herinner ik me weer wat belangrijk is
KarenTreasure digger

Resultaat van een powersessie;

Een powersessie met mij is een wisselwerking van resonerende woorden, voelen en aandachtige stiltes om díe klik te ervaren waarmee de mist aan twijfels en frustraties oplost. Ik leg zeker de vinger op de zere plek en deze gratis sessie levert je altijd bruikbare inzichten op.

 

Ik verhelder je huidige situatie en maak duidelijk waar je nu je meeste energie en plezier in verliest. Daarnaast benoemen we concrete verbeterpunten en geef ik je jouw eerste stap om uit je vermoeidheid te komen.

 

Dit is jouw gelegenheid om vrijblijvend kennis te maken met mijn werkwijze en een stevige zet in de juiste richting te krijgen. En geen zorgen, ik bied je alleen een vervolg bij mij aan als ik oprecht van mening bent dat het zinvol voor jou is.

Vraag jouw gratis powersessie aan;

Kun je wel wat extra power gebruiken? Goed! Stuur je aanvraag in en ik mail je met een datumvoorstel voor onze sessie.

Je voornaam*

Achternaam*

E-mail adres*

Telefoonnummer waarop ik je het beste kan bereiken*

Skype-adres

Vertel kort waarom je een Powersessie aanvraagt