Bewaren

Bewaren

Bewaren

Hi! Ik ben Wenske Pasman,

 

leefstijlcoach, energie starter, moeder, vrouw en schrijver van Jouw Leefstijl Formule

Zie mij als je grootste supporter en motivator voor het hervinden van jouw energie, kracht en zelfvertrouwen.

Ik coach, schrijf en spreek over ieders unieke basis formule voor een gezond & gelukkig leven. Over ontspanning, eigen wijsheid, plezier, balans, zelfkennis, energie, moederschap en het maken van de beste keuzes versus de realiteit van jouw dagelijkse leven.

 

Jij maakt een belangrijk verschil.

Ik geloof, dat jij op jouw manier een betekenisvolle bijdrage kunt leveren aan je gezin, je familie, vrienden en contact met anderen. Wanneer je goed in je vel zit en met plezier de dingen doet die belangrijk zijn voor jou, maak je niet alleen jouw omgeving maar ook de wereld een stukje mooier en liefdevoller.

 

Ik ben er om jou te helpen helder te krijgen wat jij nodig hebt, of je ervan weerhoudt om jouw meest energieke, plezierige en persoonlijke leefstijl te leven.

It’s all about you!

Ik wil je aanmoedigen te vertrouwen op je eigen wijsheid – ja, in de dubbele betekenis van het woord -, je behoeften, persoonlijke voorkeuren en leefritme te volgen. Om te doen wat werkt voor jou zodat je echt over de energie, kracht en het vertrouwen beschikt die jij hiervoor nodig hebt.

 

Gezondheid en geluk zijn woorden met een enorm grote betekenis waarvan de invulling vaak in materiële zaken of factoren buiten onszelf word gezocht. Voor mij begint het allemaal bij jou.

Wat heb jij nodig om je gezond en fit te voelen? Wat geeft jou een gevoel van geluk? Het begint met de kleine dingen die samen een enorme impact hebben op hoe jij je voelt en je leven ervaart.

Verwacht van mij geen standaard adviezen, checklists of kant en klare oplossingen. Ik geef je wél alle ruimte om tot je eigen antwoorden, inzichten en oplossingen te komen. Zodat jij voluit gaat genieten van je leven en je unieke zelf met vertrouwen koestert.

Kies voor wat werkt voor jou.

Het leven is voortdurend in beweging en het is een kunst om hierin mee te bewegen zonder jezelf te verliezen. Het blijft een proces van groei en ontwikkeling. Weten wat jij nodig hebt om je goed te voelen en keuzes maken die werken voor jou. Ik ken mijn basis en ik weet wat ik nodig heb. Mijn dagen organiseer ik zo dat ik er blij van word, mijn idealen kan bewaren en goed voor mezelf zorg.

 

Uiteindelijk weet jij zelf het beste wat je nodig hebt voor een ontspannen leven, vol energie, plezier en voldoening. Soms kun je alleen een stuk support gebruiken omdat voor jezelf te herontdekken. Zoals jij bent, daar ligt jouw drijvende kracht voor alles wat je wilt doen.

 

Dus, wie ben jij?

Ik ben benieuwd naar jouw verhaal en ontmoet je graag!

 

Met plezier & waardering,

Wenske Pasman

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Mijn verhaal

Het heeft een flinke confrontatie met mijn eigen grenzen gekost voordat ik ging kijken hoe ik in het leven stond.

Met de geboorte van onze prachtige zoon was ik al veel bewuster bezig om gezond te leven. Toch zat ik een jaar later totaal uitgeput en met eindeloze tranen van vermoeidheid thuis op de bank. De burn-out maakte pijnlijk duidelijk dat mijn pogingen om het goed te doen, niet hadden gewerkt.

 

Het gaf me het gevoel dat het mij ontbrak aan de juiste basis van kennis, vertrouwen of ervaringen om gezonde keuzes te maken. Keuzes in wat ik wel of niet wilde eten maar juist ook keuzes in mijn werk, ons gezin en eigenlijk alle dagelijkse keuzes die bijdragen aan het kunnen leven van een plezierig en energiek leven.

 

Om te kunnen ontsnappen aan het diepe zwart van mijn vermoeidheid ben ik op ontdekkingstocht gegaan. Opzoek naar een gezonde, plezierige manier van leven die werkt voor mij én in de dagelijkse drukte van ons gezin.

 

Het inzicht wat ik uit deze zoektocht en mijn persoonlijke experimenten kreeg, voelde als een verlossing en bepaald de keuzes die ik nu nog dagelijks maak. De grootste uitdaging is namelijk niet om te doen wat iemand anders als juist ziet.

 

De grootste uitdaging is om tussen het lawaai van buitenaf en de gedachten in je hoofd, de werkelijke behoeften van je lichaam te herkennen en te vertrouwen op je eigen wijsheid om hier op een goede manier invulling aan te geven.

 

Jou het vertrouwen in jezelf terug laten krijgen zodat jij op je meest eigen manier invulling kan geven aan jouw geluk en gezondheid; dat is mijn motivatie voor het werk wat ik nu doe.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Haar rust stelde mij op m’n gemak. Het nodigde me uit om mezelf te zijn en van daaruit te vertellen waar ik graag aan wilde werken. Vanuit een puurheid en empathie en toch professioneel zat Wenske tegenover mij, wat ik zelden eerder zo heb gezien bij anderen. Dat vond ik echt bijzonder. Wenske nam rustig de tijd om in enkele minuten tot de kern van mijn hulpvraag te komen en er van daaruit samen naar te kijken.

Welk thema of probleem ook maar een rol speelt in iemands leven, bij Wenske kan en mag alles aanbod komen. In korte tijd kan Wenske tot de kern komen en tips en handvatten meegeven waarmee je echt verder kan.

NettieQigong docente
Enige tijd geleden heb ik deel genomen aan een sessie bij Wenske. Wat een ervaring.. na die tijd is de knop omgegaan.. nu ik mijn dagelijkse bezigheden anders in deel hou ik geregeld een momentje voor mijzelf over, heerlijk! Ook mijn voedingspatroon is verandert en ben ik al ruim 12 kilo kwijt.. de sessie is echt een aanrader voor iedereen.. we leven in een wereld waar alles moet en gehaast rennen en vliegen tussen werk thuis kinderen sport vrienden en andere verplichtingen.. door de sessie bij Wenske te hebben gevolgd is mijn knop omgegaan..

Dusssss.. twijfel je? Gewoon gaan! Het geeft rust ruimte overzicht en je kijkt er weer met een frisse blik tegen aan...

Dankjewel Wenske!

Wilma Nieuwenhuis

Bewaren