Laten we eerlijk zijn, je bent niet zomaar op mijn website en deze pagina terecht gekomen.

Je zoekt naar de energie om met meer gemak jouw bezigheden te kunnen doen.

Je verlangt naar meer rust en een gevoel van balans in je leven.

Je wilt met vertrouwen keuzes kunnen maken voor jouw gezondheid en geluk.

Je wilt je leven zo inrichten dat het allemaal werkt!

Je baan, het huishouden, je dromen, het zorgen,  jouw plezier, ambities én de rust en tijd voor jezelf.

Je bent een slimme vrouw. Niet voor één gat te vangen en een doorzetter. Je hebt al veel tips en adviezen geprobeerd. Alleen, het werkt voor geen meter! Hierdoor twijfel je aan jezelf, voel je je besluiteloos en gefrustreerd. Terwijl je ook geloofd dat het anders kan. Makkelijker en leuker. Maar je hebt geen idee hoe.

Worstel niet verder. Ik help je om je dagen zo te organiseren dat jij je er goed bij voelt. En coach je in het realiseren van de leefstijl waarmee je de energie, rust en kracht krijgt die je nu zoekt. Hiervoor bied ik je drie mogelijkheden. Lees de beschrijvingen of neem contact op om vrijblijvend te bespreken welke het beste bij je vragen past.

Power Sessie, kennismaken, leefstijlcoaching, Wenske Pasman

Bewaren

Bewaren

Power Sessie

SESSIE – 1 uur – individueel

In een Power Sessie help ik je in korte tijd aan duidelijkheid over jouw energie, geluk en leefstijl.

 

Een Power Sessie is perfect als je een krachtige zet in de juiste richting kunt gebruiken waarmee je zelf verder kunt. Dit uur is er ook om je goede plannen op te frissen en te voorkomen dat je verzandt in oude patronen.

Meer informatie

Wenske Pasman- Boost je leefstijl sessie

Bewaren

Boost je Leefstijl

INTENSIVE SESSIE – dagdeel – individueel of met zijn tweeën

Jij gaat voor in één keer goed. De Boost je Leefstijl – intensive sessie is een exclusieve coachingssessie waarbij je in korte tijd leert hoe je optimaal gebruik maakt van jouw energie en kracht.

 

Hierna weet je hoe je jouw dagen soepel laat verlopen, ga je efficiënter om met je tijd en heb je aan het einde van een dag energie over.

Lees verder

WenskePasman.nl_Leef-jouw-Leefstijl_support-programma

Bewaren

Leef jouw Leefstijl

SUPPORT PROGRAMMA – 3 Maanden

Heb jij het gevoel dat de oplossing voor meer energie, rust en voldoening in jezelf zit maar heb je geen idee hoe je dit daadwerkelijk kunt gebruiken? Ben je niet bang voor een stukje soul searching en vind je het interessant om jezelf onder de loep te nemen?

 

Met Leef jouw Leefstijl -support programma krijg je binnen een veilige setting diepgaande begeleiding in het realiseren van de leefstijl die blijvend werkt voor jouw gezondheid en welbevinden.

Binnenkort meer over dit programma

De volgende stap;

Wil je aan de slag om jouw energie weer te laten stromen? Neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek via telefoon of Skype.

In onze sessie kun je al je vragen stellen en ervaren of we samen een goed team vormen. Als je besloten hebt om met mij samen te werken, doe ik je een concreet voorstel voor een vervolg. Ik weet zeker dat je uit deze sessie al de eerste bruikbare inzichten meeneemt!

 

Andere vragen of twijfel je over wat ik precies voor jou kan betekenen?

Neem dan zeker contact met mij op. Ik help je graag vrijblijvend verder!

Ik wil graag contact
Mijn aanleiding was een concrete vraag over gezonde voeding, met name hoe ik het bereiden van gezonde, verse voeding in de winter ‘vol’ kan houden. In het voorjaar en de zomer vind ik dit niet zo moeilijk. Smoothies, sappen en veel water drinken is dan heerlijk. En lekkere salades klaar maken kost dan ook geen moeite. Maar in de winter, als er minder verse producten te verkrijgen zijn, vind ik dit toch lastiger. En een ijskoude groene smoothie smaakt me dan ook echt niet ’s morgens.

Jouw sessie gaf me een verrassend inzicht: in de winter heeft je lichaam andere behoeftes wat betreft voeding, voel dat aan en eet daar ook naar. Probeer te eten naar de seizoenen en je eet automatisch ‘goed’. Zo had ik het nog nooit bekeken, een eye opener! Nu hoef ik ook niet meer zo streng te zijn voor mezelf, gelukkig!

PascaleInterieurontwerpster en ondernemer

Wat je van mij als coach mag verwachten;

Mijn kracht is om snel tot de essentie van je vragen te komen en je zicht te geven op de praktische oplossingen binnen jouw bereik voor een gezond leven, vol energie, geluk en voldoening. De basis hiervoor is jouw hoogstpersoonlijke leefstijl formule, met je eigen behoeften, persoonlijke voorkeuren en natuurlijke leefritme.

Ik ben altijd eerlijk over de mogelijkheden en inspanningen die nodig zijn om jouw doel te bereiken. Ik moedig je aan, fluit je terug als je vals speelt en stimuleer je om door te gaan. Ik geef je het vertrouwen om helemaal los te gaan en de ruimte om stil te zijn.

Persoonlijke ontwikkeling en groei zijn een voortdurend proces. Het is mijn doel om jou de basis te geven waarop je zelf in vertrouwen verder kunt.

 

Bewustwording is hierin een belangrijk begin. Het toepasbaar maken in je leven maakt dat je er ook echt wat aan hebt.

Ja, ik wil aan de slag en kom graag in contact!
I have just moved to The Netherlands. The first months have not been easy for me. The coaching I got from Wenske has helped me gain confidence in myself in this new environment. The dialogues we had during our meetings made my fears go away. The fear for integration in a new community has somehow vanished. I learned how to take care of my mind as carefully as I take care of my body. Integration in another culture is never easy but Wenske understood it and helped me realize that my qualities are not gone and I can use them in order to let the people around me know who I actually am. What I most loved about our talks was that she made me ask myself so many questions that I realized that I also had all the answers inside. I am at ease with my chaotic mind now and I take this new country as it comes. Peacefully. I am truly grateful.
IuliaDocent Engels

Bewaren

Bewaren