Jouw Leefstijl Formule

voor meer energie, plezier en tijd voor jezelf

Jouw Leefstijl Formule beschrijft een hoogstpersoonlijke benadering voor een gezond en gelukkig leven gebaseerd op jouw behoeften, voorkeuren en leefritme.

Zoals jij bent, met het volledige fysieke én geestelijke palet van persoonlijke kwaliteiten, ervaringen en unieke eigenschappen, daar ligt jouw kracht. De drijvende kracht die je nodig hebt voor alles wat je wilt doen en bereiken in je leven. Jij bent dan ook het uitgangspunt van de Leefstijl Formule en door te werken met de Formule weet je hoe je deze persoonlijke energie kunt inzetten in jouw leven.

Ja, ik wil dit boek!
Het boek stroomt over van enthousiasme en een aanstekelijke energie. Je krijgt het gevoel dat er altijd een weg is. De kunst is om je eigen weg te vinden. Daar reikt Wenske veel mogelijkheden, invalshoeken en inzichten voor aan. Ontwikkel je eigen formule en you can do it! Bedankt Wenske voor het delen van je mooie zijn.
Judith ReulingYoga docent
(...) Mijn verwachtingen over het boek waren best hoog gespannen en die zijn uitgekomen. Geen valse verwachtingen, een erg prettige schrijfstijl en een methode die je gelijk kunt inzetten. De opdrachten zijn zodanig vorm gegeven dat het geen straf is om hiermee bezig te zijn. Het levert inzichten op hoe jij in het leven staat en wilt staan. Echt een aanrader in het doolhof van de leefstijlboeken. (...)
Wemmie WolfDocent, trainer en recensent

Over Jouw Leefstijl Formule;

Er is niemand anders dan jijzelf om te weten, voelen of zien wat écht werkt voor jou gezondheid en geluk.

Jouw Leefstijl Formule staat dan ook volledig in het teken van jou!

Aan de hand van oefeningen en heldere stappen, ontdek je hoe jouw behoeften in voeding, energie en ontspanning de basis vormen voor je eigen, krachtige leefstijl. Een leefstijl die 100% bij jou past en waarmee je meer energie, plezier en tijd voor jezelf ervaart dan ooit tevoren.

 

Dit is jouw boek;

Je bent een doorzetter die aan rust toe is. Je helpt graag anderen maar verlangt naar tijd en ruimte voor jezelf. Je bent helemaal klaar met de gehypte health wereld en wil gewoon weer genieten. Je wilt met liefde voor jezelf zorgen én de dingen gedaan krijgen die moeten gebeuren. Je weet dat het allemaal mogelijk is en zoekt de leefstijl die in alle opzichten werkt voor jou.

Uitgever: Edicola Publishing bv
Redactie: Ineke Hogema
Omslagontwerp en vormgeving binnenwerk: Garage BNO

ISBN: : 978-94-92500-02-1

€ 16,95 – 128 pagina’s

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Ja, ik wil dit boek!