Leefstijlinspiratie, Wenske Pasman, Energie, Behoeften

Jouw basis voor energie en plezier

Energie, kracht en plezier ontstaan vanuit een gezond lichaam en gezonde geest. We weten best dat het zo werkt en toch zoeken we de oplossing voor een betere vitaliteit als eerste BUITEN onszelf.

Gebaseerd op onze kennis en overtuigingen, gecombineerd met de nodige commerciële ‘brainwash’, goed bedoelde adviezen en succes verhalen van anderen, bedenken we een rationeel plan om ons snel weer fit en sterk te voelen.  We richten onze hoop op producten of methodes die achteraf gezien toch vaak niet leuk, prettig of lekker blijken te zijn en meer tijd of moeite kostten dan verwacht. En het effect van verwachtingen die niet uitkomen of inspanningen die niet het gewenste resultaat geven, laat zich raden ….

We gaan hierin compleet voorbij aan onze zelfkennis en de essentiële vraag wat de werkelijke behoeften zijn om onze gezondheid en geluk te verbeteren.  Het begint namelijk allemaal bij jou, jouw lijf en jouw spirit. Bij het aandacht geven aan de subtiele signalen van je lichaam en het invullen van de meest simpele behoeften op een manier die goed voelt voor jou. Los van wat anderen zeggen of wat je zelf bedenkt dat beter zou zijn.

Het herkennen en erkennen van je behoeften is de meest fundamentele basis voor een heldere geest en een gezond lichaam dat optimaal functioneert. Hier ligt het begin voor alle energie, kracht, vitaliteit en geluk die iedereen, ook ik en jij, zo graag willen ervaren in ons leven.

Ik beschrijf onze basis behoeften uitgebreid in mijn aankomende boek Jouw Leefstijl Formule (1 oktober in de boekhandel!) Het is zo’n belangrijk onderdeel in een energieke leefstijl en de afgelopen weken heb ik in mijn coaching, webinar en de workshops die ik geef, gezien hoe moeilijk dit is voor zoveel vrouwen. Daarom wilde ik er nu al meer aandacht aangeven en heb ik deze vlog opgenomen.

Het begin zal je misschien verrassen maar daarna vertel ik je in een notendop meer over de signalen van je lichaam en haar behoeften.

 

 

Wanneer je tijd hebt gehad om de video te bekijken, ben ik benieuwd naar je reactie! Lukt het jou om aandacht te hebben voor je lichaam en haar behoeften? Wat helpt je hierbij of wat zou je hierbij kunnen helpen?

Laat het ons weten! Deel je ervaring onder dit blog of op facebook. Je krijgt altijd antwoord of reactie van mij terug en jouw verhaal is waardevolle inspiratie voor anderen!

 

Met plezier & waardering,

Wenske Pasman

Bewaren

Bewaren

Bewaren

4 Comments

 1. Tiffany

  Hoi Wenske, Heel mooi en goed gezegd, ik ben ook erg benieuwd geworden naar het boek En ga het zeker lezen luisteren naar je lichaam is een ding er mee omgaan een ander..hoop meer te leren via je boek.

  Liefs Tiffany

  • Wenske Pasman

   Dag Tiffany,
   Dank je wel voor je bericht en complimenten. Leuk dat je nieuwsgierig bent naar het boek! Hieruit zul je zeker nieuwe inzichten halen die je kunt gebruiken om meer te luisteren naar je lichaam. En als je vragen hebt dan mag je me altijd berichten, ik help je graag verder.
   Met plezier en waardering,
   Wenske

 2. kathleen

  ik ga jouw boek gelijk kopen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Wenske Pasman

   He Kathleen, wat een enthousiaste reactie! Leuk om te ontvangen. Ik wens je veel plezier van het boek. Laat je me weten wat je ervan vond als je het gelezen hebt? Liefs Wenske

Leave a Reply