Date jezelf

voor balans in jouw energie en rust

Dit is een inspirerende dag volledig voor jezelf. Met aandacht voor wie jij bent, verdiepende kennis over jouw energie en ontspanning en antwoorden die passen bij jouw dagelijkse leven. Praktisch, persoonlijk én plezierig.

Deze dag is voor jou;

Het gewone, dagelijkse leven vraagt veel van jouw tijd en aandacht. Je werk, kinderen, familie en vrienden, het huishouden, je wilt het graag goed doen. Echt van betekenis zijn voor een ander.

Maar er is een sluimerende gevoel dat als een onzichtbare onderstroom in alles aanwezig. Een stil gemis, knagende ontevredenheid, een voortdurende onrust.

 

Er is niets zo frustrerend en verdrietig als niet kunnen doen wat je graag wilt. Het kost veel van je kracht en vertrouwen en ontneemt je jouw dagelijkse plezier.

 

Er is geen kant-en-klare oplossing voor meer energie. En er bestaat geen ultieme invulling voor een gezond en gelukkig leven wat je zo kunt overnemen. Geloof me, ik heb het gezocht.

Wat je wel hebt zijn je eigen kwaliteiten die je kunt gebruiken voor meer energie, plezier en rust.

Date jezelf maakt je bewust van deze mogelijkheden. En dát geeft jou de handvatten voor je eigen, ontspannen manier van leven.

 

Ja, dit is fijn. Ik wil me direct aanmelden voor Date jezelf

Date jezelf is gebaseerd op de vier stappen uit het boek

Jouw Leefstijl Formule. Hiermee krijg je zicht op je eigen, krachtige leefstijl gebaseerd op jouw behoeften, voorkeuren en leefritme.

 

Ik help je om deze kennis te gebruiken voor jezelf. Je ontdekt hoe jouw leefstijl praktische werkt voor jouw energie, plezier en rust. Zodat je zonder geworstel of gedoe ook in alle dagelijkse drukte en verplichtingen bij jezelf kunt blijven.

En dit ben ik! Met mijn boek.

Ik ben Wenske, supervrouwencoach, moeder en schrijver van ‘Jouw Leefstijl Formule’. Jij hebt alles in je voor een gezonde en ontspannen leefstijl. Ik help gedreven vrouwen zoals jij bij het hervinden van hun mogelijkheden en moedig je aan om vooral te doen wat echt bij jouw manier van leven past.

Workshop Date Jezelf, Wenske Pasman, Leefstijl coach, Doetinchem, Jouw Leefstijl Formule

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Je leert precies de basis van jouw welzijn kennen, zodat je duidelijke keuzes kunt maken en energie hebt voor de dingen die écht belangrijk zijn voor jou.

Wat je krijgt;

Wat je wilt is meer energie, meer rust, een fijne balans en een tevreden gevoel aan het einde van je dag. Op een manier die moeiteloos bij jou en je leven past. Zodat je kunt doen wat je echt belangrijk vindt en de ontspannen supervrouw kunt zijn die je werkelijk bent.

 

Met Date jezelf leer jij jezelf opnieuw kennen. Je wordt je letterlijk meer bewust van jezelf. Daar vind je de echte antwoorden die belangrijk zijn voor jouw energie, rust en balans.

Je leert de basis kennen die bepalend is voor jouw welzijn. Zodat jij weet wat je nodig hebt om je goed te kunnen voelen. En je liefdevol je eigen grenzen kunt aangeven. Duidelijk en zonder gemuts of gedoe van allerlei regeltjes.

Er zijn twee specifieke punten waar we ons op richten deze dag;

  • Dat het voor jou compleet helder is wat precies de basis is voor jouw energie en rust.
  • Dat je heel duidelijke ziet hoe jij die basis in je leven realiseert. Op een manier die persoonlijk én praktisch bij jou past.
Ik vind het leuk om eens een dag met mezelf bezig te zijn. In plaats van holle, springen en er altijd voor anderen te zijn. Dat doe ik graag en met liefde. Maar dit was ook erg fijn. Het voelt als de start van een nieuw begin.
SusanManager woonwinkel en kinderboeken schrijfster
Ik vond het fijn dat het zo ongedwongen, vrij en oordeelloos was. Er was ruimte om te vertellen, te ontdekken en te leren. De verbinding tussen voeding, leefstijl en behoeftes/voorkeuren vind ik echt top. Dat maakt het compleet en ook haalbaar. Echt een formule!
Jelien Sociaal pedagogisch hulpverlener, coach en hondentrainer.

Praktisch;

Een Date jezelf dag begint om 11:00 uur en eindigt om 16:00 uur. Ik ontvang je met koffie, thee en iets lekkers, we genieten van een gezamenlijke lunch en je gaat voldaan en met stevige handvatten weer naar huis.

De investering voor deze inspirerende dag voor jezelf is €75,- inclusief.

Data & locaties;

Zondag 10 september, Doetinchem

En er is meer!

  • Je krijgt een persoonlijke hand out met alle oefeningen, de toelichtingen en ruimte voor jouw aantekeningen zodat je alles nog eens terug kunt lezen
  • Je krijgt mijn boek 'Jouw Leefstijl Formule' t.w.v €16,95 cadeau

Doe je mee met Date jezelf?

Ben je enthousiast over Date jezelf en wil je meedoen? Super leuk! Meld je eenvoudig aan voor de datum van je keuze. Dan reserveer ik jouw plek.

Ja, ik wil deze dag voor mezelf!

PS;

Heb je Jouw Leefstijl Formule nog niet gelezen? Of juist wel?

Je hoeft het boek niet gelezen te hebben om profijt te hebben van de workshop. En anders om; als je het boek wel gelezen hebt is de workshop bijzonder waardevol om je persoonlijke inzichten verder te verdiepen. Het exemplaar wat je cadeau krijgt kun je dan doorgeven aan iemand anders waarvoor het interessant is!

Ben je niet zo van het werken in groepen, heb je veel vragen of wil je liever 100% van mijn aandacht volledig voor jezelf?

Dan is een persoonlijke Boost je Leefstijl -intensive sessie meer iets voor jou.

Heb je andere vragen of wil je persoonlijk contact?

Stuur me een berichtje. Ik help je graag verder.

Bewaren

Bewaren

Bewaren