Boost je Leefstijl

intensive sessie

De Boost je leefstijl is een leerzaam én intensieve coachingssessie waarbij je ontdekt hoe jouw unieke leefstijl eruit ziet. Je krijgt de kennis en praktische handvatten voor een dagstructuur die moeiteloos bij je past. En leert optimaal gebruik te maken van jouw persoonlijke energie en kracht.

De Boost je Leefstijl sessie is voor jou;

 • Je hebt het gevoel dat je voortdurend tegen de wind in fietst en mist een flow in je dagelijks leven
 • Je vraagt je geregeld af waardoor je je ineens zo moe voelt
 • Je bent vooral bezig met zorgen en werken waardoor je niet toe komt aan de dingen die écht belangrijk zijn voor jou
 • En, jij bent een aanpakker die nu een verhelderend gesprek wil voor het inzicht en de praktische handvatten waarmee jezelf verder kunt

Met Boost je Leefstijl herken je de structuur van jouw ideale dag, passend bij je energie en verplichtingen.

Hierdoor weet je hoe je jouw dagen soepel kunt laten verlopen, ga je efficiënter om met je tijd en heb je na een dag werken nog energie over.

Het gaat om jou;

Je presteert het beste wanneer jij lekker in je vel zit en over een flinke dosis energie beschikt. Andersom werkt het net zo. Best handig dus om te weten hoe jij je energie optimaal benut en je dagen zo organiseert dat jij met een goed gevoel dingen kunt doen waar je trots op bent.

In deze intensive sessie gaan we op een hoogstpersoonlijke manier kijken naar hoe een gezonde en energieke leefstijl er voor jou uit ziet.

Door jou volledig centraal te zetten komen we tot inzichten en oplossingen die je op het lijf zijn geschreven en die moeiteloos werken voor jouw energie, rust en daadkracht.

Kernpunten Boost je Leefstijl sessie;

 • Je leert over de meest basale levensbehoeften; zodat je weet hoe jij je op een heel praktische manier goed voor jezelf zorgt
 • Ik help je bij het uittekenen van jouw meest ideale dagindeling in lijn met je leefritme waardoor je een duidelijke 'blue print' hebt voor je agenda
 • We inventariseren jouw persoonlijke voorkeuren en nemen deze mee in de uitwerking van je leefstijl zodat alles wat we bespreken ook echt bij jou, je lijf en manier van leven past (en geen one size fitts all concept is)
De coachsessie die ik met Wenske heb mogen doen was echt top. Tijdens de sessie heb ik inzicht gekregen in mijn eigen ritme door de dag heen. Klinkt misschien gek maar ik had dat niet eerder zo bekeken en het heeft me nu inzicht gegeven in wanneer ik het effectiefst iets kan doen. Hoe ik makkelijker mijn energie zo kan inzetten op momenten dat het leidt tot de meeste effectiviteit.
Wenske bedankt voor je energie, enthousiasme en het prettige gesprek! Ik kan het iedereen aanraden.
SamClicker instructrice, opleider en auteur

Het resultaat van de Boost je Leefstijl -intensive sessie;

 • Je beschikt over een realistische blauw druk voor jouw ideale dagdeling
 • Je hebt meer begrip en compassie voor je lichaam en jezelf
 • Je weet je energie en tijd bewuster en effectiever te gebruiken
 • Je geniet van meer tijd en energie voor de leuke dingen in je leven

Praktisch;

In overleg ontmoeten we elkaar op een prettige locatie in Doetinchem of Zutphen. De sessie vind plaats op een doordeweekse dag en duurt 4 uur.

 

In onze tijd samen gaan we actief aan de slag met de basis van je energie, de structuur van jouw leefstijl en de vertaling daarvan naar de realiteit van je dagelijks leven.

 

Je werkt alles uit op papier zodat je thuis verder kunt met de concrete opzet die in deze sessie is gelegd.

Investering;

De Boost je Leefstijl -intensive sessie is inclusief de benodigde materialen en mijn volledige aandacht, kennis en ervaring. Zodat je echt een totale boost krijgt waarop je zeker met een duidelijk structuur verder kunt.

 

De investering voor een boost in jouw energie en leefstijl is €260,- inclusief btw

 • BONUS 1: Ik zorg dat het je deze ochtend aan niets ontbreekt en verzorg ondermeer een heerlijke lunch.
 • BONUS 2: We plannen een follow up sessie van 30 minuten via Skype of telefoon zodat je ook na onze intensive sessie nog kan rekenen op mijn support!

Het is ook mogelijk om de Boost je Leefstijl -intensive sessie met zijn tweeën te volgen! Jullie ontvangen dan beide een korting van €50,00 en betalen slechts €210,- per persoon.

Deze sessie geeft letterlijke een flinke boost aan jezelf, je kennis en vertrouwen. Waardoor je krachtige keuzes kunt maken voor de dingen die jij belangrijk vindt!

Gun jezelf deze boost!

Ben je enthousiast over de Boost je Leefstijl -intensive sessie en wil je aan de slag? Laat het mij weten. Ik neem dan contact met je op om samen je vragen en doelen voor de intensive sessie te bespreken. Als we allebei ervaren dat we aan de slag kunnen, maken we een afspraak voor deze intensive sessie. Het is eerste contact is dus altijd vrijblijvend!

Ik wil vrijblijvend contact over de Boost je Leefstijl -intensive sessie

PS.

Ben je bang dat je na deze sessie toch weer terug valt in oude gewoontes en routines?

Dan is het 3 maanden Leef jouw Leefstijl -support programma de begeleiding die beter bij je past.

Heb je al een workshop bij mij gevolgd?

Helemaal super! We gaan dan direct verder met de informatie die je uit deze workshop hebt gekregen om de vertaling naar je persoonlijke situatie te maken.

Zijn je vragen nog niet voldoende beantwoord of wil je eerst eens mijn werkwijze ervaren?

Stuur je vraag in een berichtje of neem telefonisch contact met mij op. Samen kunnen we kijken en ervaren of deze intensive sessie aansluit bij je behoeften en of wij de juiste klik hebben om aan de slag te gaan.