Algemene voorwaarden en bijsluiter.

Coachen is mensen werk. Het gaat over wederzijds vertrouwen en ik geef je graag de ruimte die jij nodig hebt voor jouw proces. Daarnaast is het wel goed om vooraf duidelijk te weten wat de voorwaarden zijn voor onze samenwerking. Door je deelname aan een workshop, coachingsserie of programma geef je aan hiermee akkoord te zijn.

Annulering

Het is altijd mogelijk om in overleg een afspraak te verzetten of een coachingspogramma tijdelijk te onderbreken. Annuleren kan kosteloos en dient 2 dagen van te voren te gebeuren door telefonisch contact of email. Bij niet tijdig annuleren wordt 50% van de kosten voor de afspraak in rekening gebracht.

 

Betalingen

Aan eerste kennismaking zijn geen kosten verbonden. Voor mijn overige diensten ontvang je voorafgaand per mail een factuur voor het volledige bedrag. De betalingstermijn van de factuur is 14 dagen. Het rekeningnummer is NL15 INGB 0007 9429 83 tav Geniet & Koester by Wenske te Doetinchem.

 

Privacy

Ik ben integer en behandel jou en je gegevens met vertrouwen en respect. Je gegevens worden alleen gebruikt gedurende je begeleiding en zullen nooit zonder jouw nadrukkelijke toestemmingen worden vertrekt aan derden.

 

Verantwoording

Je gezondheid is een waardevol bezit! Behandel jezelf en je lijf met zorg en wijsheid. Jouw welzijn staat voorop. Laat tijdig weten welke medicatie je gebruikt, welke behandeling of therapie je volgt of aan welke aandoeningen je (mogelijk) lijdt. Indien nodig en uitsluitend met jou toestemming kan ik samenwerken met behandelaars of therapeuten of je doorverwijzen.

De informatie verkregen op deze website of gedurende de begeleiding is niet bedoelt voor het stellen van een diagnose of het behandelen van een ziekte of aandoening. Overleg altijd met je huisarts, behandelaar of therapeut voor het innemen van medicatie, supplementen of het gebruiken van een behandeling tegen een gezondheidsprobleem. Raadpleeg bij twijfels over je gezondheid altijd je huisarts.

 

Disclaimer

De informatie op deze website is met de grootste zorg samengesteld. Desondanks aanvaard ik geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en/of volledigheid van gegevens zoals weergegeven op deze website. De prijzen op deze website zijn inclusief BTW tenzij anders vermeld.

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten of garanties worden ontleend. De resultaten van de door mij aangeboden diensten zullen van persoon tot persoon verschillen. In het algemeen krijg je uit een coachingssessie of traject net zoveel als dat je er zelf in investeert; het is jouw taak om doelen te stellen en acties op te volgen en het is mijn taak om jou te helpen deze te realiseren.

 

Copyrights

Gebruik de informatie op deze website alsjeblieft niet zonder mijn toestemming! Als je mijn werk verder wilt verspreiden, online of gedrukt, is dat geweldig. Neem hiervoor contact met mij op. Bedankt voor je interesse!